Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Solid Gear

Med Solid Gear Footwear är fötterna säkra, torra och bekväma även i utmanande arbetsmiljöer. Inne eller utomhus, i isande kyla och stekande hetta. Övertygade om att det alltid finns nya och bättre sätt att göra saker på vill Solid Gear driva utvecklingen framåt och skapa den perfekta skyddsskon, som både ser bra ut, känns bra och presterar på topp. Läs mer.

Yrkesskor
Skyddskängor
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Storlek
  • Pris
71 produkter

Moderna skyddsskor

Arbetet med varje ny produkt börjar i de tuffaste miljöerna – i gruvor, på byggställningar och på fabriksgolv. Det är här sann skillnad kan göras och det är från dessa områden och fler som Solid Gear utgår ifrån när de utformar sina skor. Insikter från fältet kombineras med tuff laboratorietestning där både prestanda och säkerhet testas med målet att överträffa kraven.

Du som kund har sista ordet. Solid Gear strävar efter att du som slutanvändare ska kunna använda deras skor i din arbetsmiljö och känna dig säker, bekväm och nöjd. Det är Solid Gears vision – performance through innovation.

Skor för alla utmaningar

Prestanda och komfort är de främsta prioriteringar i produktutvecklingen. Solid Gear kompromissar aldrig med kvalitet och design. Genom att arbeta med ledande leverantörer som GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System och CORDURA® säkerställs att bästa möjliga prestanda och komfort uppnås i sortimentets skyddsskor såväl som yrkesskor. Olika miljöer skapar olika utmaningar, men behovet av säkerhet är konstant. Därför hittar du ett brett utbud av olika slags arbetsskor som skyddsskor och yrkesskor hos Solid Gear. Oavsett om du arbetar inomhus eller utomhus, i bitande kyla eller stekande hetta kan du hitta vad du behöver för dina fötter.
Skyddsskor

Solid Gear grundades på idén att skyddsskor inte behöver vara tegelstenar med snören. Dessaskor är fullproppade med innovativa, tekniska lösningar som andas premium. Solid Gear slutar aldrig att leta efter nya sätt att designa skor på som hjälper arbetare att alltid prestera på topp.

Skyddsskängor

Med hjälp av moderna högteknologiska material visar Solid Gear att skyddskängor av hög kvalitet inte nödvändigtvis behöver vara tunga och klumpiga – de kan vara lätta, sportiga skor med fantastisk design och komfort, utan att kompromissa med säkerheten.

Yrkesskor

Solid Gear erbjuder bekväma och lätta yrkesskor med snygg design. De är självklart säkerhetsklassade för att skydda dina fötter. Skillnaden mellan yrkesskor och skyddsskor är att yrkesskor saknar skyddståhätta, men har andra skyddsfunktioner och egenskaper som gör dem lämpliga som arbetsskor. De kan bland annat ha antistatiska och halkbeständiga yttersulor.