Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

ATG MaxiFlex ENDURANCE 42-848Art.nr: 2431200

ATG
Montagehandske
med dots
Beskrivning
Art.nr: 2431200
Montagehandske med greppvänligt prickmönster i nitril som ger viss dämpning. Ett patenterat mikroskumöverdrag med adapt-teknologi ger mycket god andningsförmåga. Handsken lämpar sig väl för mekaniskt precisionsarbete i torra miljöer, och är både livsmedelsanpassad och hudvänlig.
Prisjakt
PriceRunner
69 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
8
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2431200
Montagehandske med greppvänligt prickmönster i nitril som ger viss dämpning. Ett patenterat mikroskumöverdrag med adapt-teknologi ger mycket god andningsförmåga. Handsken lämpar sig väl för mekaniskt precisionsarbete i torra miljöer, och är både livsmedelsanpassad och hudvänlig.

Produktinformation

Egenskaper

ATG MaxiFlex ENDURANCE 42-848 är en montagehandske med greppvänligt prickmönster i nitril som ger viss dämpning. Ett patenterat mikroskumöverdrag med adapt-teknologi ger mycket god andningsförmåga. Teknologin aktiveras då händerna rör sig och temperaturen stiger i handsken. Ett naturligt svalkande ämne avges och håller dina händer torra och svala. Handsken lämpar sig väl för mekaniskt precisionsarbete i torra miljöer, och är både livsmedelsanpassad och hudvänlig. Dessutom är den kompatibel med pekskärmar.

Håller varma händer svala, torra och produktiva
AD-APT®-teknologin aktiveras då händerna rör sig och temperaturen stiger i handsken. Ett naturligt svalkande ämne avges och håller dina händer torra och svala. Den är utformad så att den ska finnas kvar så länge handsken används, även om den tvättas.

360 graders andningsförmåga
En patenterad beläggning av mikroskummaterial leder bort fukt och värme från huden för att bevara en optimal handtemperatur, så att du kan arbeta produktivt.

Handskar som håller
MaxiFlex har en enastående hållbarhet och klarar av 18 000 nötningscykler per millimeter, tack vare DURAtech-tekniken i överdragets konstruktion. Överdraget på MaxiFlex är över dubbelt så slitstarkt per millimeter jämfört med andra handskar i samma klass.

För minskad handuttröttning

25 % tunnare - än de flesta skumnitrilhandskar på marknaden, samtidigt som den erbjuder dubbelt så hög mekanisk prestanda.

Form, passform och känsla - utformad som "vilande hand", vilket minskar handtrötthet och ökar komfort.

Senaste stickteknologin - används för att tillverka mjuka och rundade fingertoppar, vilket förbättrar fingertoppskänsla.

Konsekvent foderpenetrering - från nitrilen, så att bara det mjuka fodret ligger mot huden.

Griptech - för bättre prestanda
Micro-cup finish ger ett kontrollerat grepp. GRIPtech minskar handuttröttningen och ökar säkerheten.

Rena och hudvänliga
ATG ser inte bara till att alla delar av tillverkningsprocessen är säker för de anställda (ISO 45000, REACH). I ett extra steg för att garantera renheten, tvättas också handskarna efter tillverkningen så att de garanterat är rena när du tar dem ur förpackningen. För den här tvättningsprocessen används helst regnvatten som samlas in, behandlas och kontinuerligt återvinns i deras egna vattenanläggningar.

Det här gör att ATG kan garantera att handskarna är rena och fräscha då du tar dem ur förpackningen, något som också certifieras av Oeko-Tex enligt Standard 100.

Dessutom certifieras handskarna också som hudvänliga av Skin Health Alliance. För de som använder handskar i sitt yrke ger stämpeln från Skin Health Alliance, för första gången inom säkerhetsbranschen, en garanti att alla handskar från ATG är hudvänliga och säkra baserat på en stabil, vetenskapligt testad grund.
  • Livsmedelsanpassad
  • Patenterat mikroskumöverdrag av nitril med adapt-teknologi
  • Hudvänlig (dermatologiskt testad)
  • Kompatibel med pekskärmar
Tekniska data 
OvanhandsmaterialNylon, lycra
InnerhandsmaterialNitrilfoam
FoderOfodrad
CertifieringarEN 420
Tjocklek, handflata1,1 mm

Specifikationer

Fodrad Nej

Färg Orange

Serie ATG MaxiFlex

Storlek 8

Material Syntetläder

EAN 4792249062524

Recensioner

Rekommenderat