Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Sena MeshPort RedArt.nr: KH510745

Sena
Adapter
för mobiltelefon, surfplatta eller PC
Beskrivning
Art.nr: KH510745
En adapter med 9 valbara kanaler. Fjärranslut kollegor som arbetar från distans, eller förläng räckvidden som en fristående repeater. Med Open Mesh, kan ett obegränsat antal användare ansluta till varandra inom en räckvidd på upp till 800 meter.
Prisjakt
PriceRunner
3 605 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: KH510745
En adapter med 9 valbara kanaler. Fjärranslut kollegor som arbetar från distans, eller förläng räckvidden som en fristående repeater. Med Open Mesh, kan ett obegränsat antal användare ansluta till varandra inom en räckvidd på upp till 800 meter.

Produktinformation

Egenskaper

Sena MeshPort Red är en adapter med 9 valbara kanaler. Fjärranslut kollegor som arbetar från distans, eller förläng räckvidden som en fristående repeater. Med Open Mesh, kan ett obegränsat antal användare ansluta till varandra inom en räckvidd på upp till 800 meter.

Fjärranslut till Mesh Intercom-nätverk
Intercomgrupper som har Sena Tufftalk-M headset eller andra headsets utrustade med MeshPort Blue kan nås på distans om en i Mesh Intercom gruppen har en MeshPort Red kopplad till sin mobiltelefon. Denna mobiltelefon fungerar då som en gateway.

En person som befinner sig på distans utanför Mesh Intercom nätverkets räckvidd kan då ringa denna mobiltelefon, uppringd person svarar och därmed fjärransluts personen och kan kommunicera med Mesh Intercom nätverkets medlemmar. MeshPort Red kan också användas som repeater och förlänga räckvidden i Meshnätverket.

Förläng räckvidden
MeshPort Red kan konfigureras för att användas som fristående repeater utan koppling till en mobiltelefon. I detta läge kan man förlänga räckvidden i Mesh nätverket så att det t.ex. fungerar mellan två våningsplan.

Med 800 m räckvidd för obegränsat antal användare
Mesh ett självoptimerande och självläkande nätverk som alltid letar efter den bästa anslutningen och söker en ny när en enhet kopplas bort. Med Open Mesh, kan ett obegränsat antal användare ansluta till varandra inom en räckvidd på upp till 800 meter.

Hantera inställningar enkelt i Sena MeshPort App
Sena MeshPort App tillåter enkel hantering och navigering för enhetens inställningar direkt i din smartphone. Du kan enkelt byta kanal mellan 1-9, få meddelande om ny firmware och läsa manualen. Appen finns för iOS och Android.
  • Bluetooth 4.1 (HSP, HFP)
  • Bluetooth MESH intercom med obegränsat antal Sena Mesh enheter och upp till 800 m räckvidd (öppen terräng)
  • Avancerad brusreducering
  • 9 valbara kanaler
  • Repeater Mode
  • Mobilapp för iOS eller Android (kanalbyte)
  • Godkänd enligt CE, FCC, IC

Leveransomfattning

  • 1 styck Antenn
  • 1 styck USB-kabel
  • Fästen
Tekniska data:
Batteri3,8V
Laddningstid2 h
Samtalstid Upp till 8 h
StandbytidUpp till 250 h
Temperaturområde-10˚C till 55˚C
Mått45 x 187 x 26 mm
Vikt60 g

Specifikationer

EAN 8809629522847

Rekommenderat