Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Sena MeshPort BlueArt.nr: KH510744

Sena
Adapter
för standard Bluetooth headsets
Beskrivning
Art.nr: KH510744
En adapter med 9 valbara kanaler. Anslut till Mesh Intercom med ett valfritt professionellt Bluetooth-headset som t.ex. 3M Peltor eller standard Bluetooth headsets som t.ex. AirPods, med Sena’s MeshPort Blue Adapters.
Prisjakt
PriceRunner
2 267 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-12 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: KH510744
En adapter med 9 valbara kanaler. Anslut till Mesh Intercom med ett valfritt professionellt Bluetooth-headset som t.ex. 3M Peltor eller standard Bluetooth headsets som t.ex. AirPods, med Sena’s MeshPort Blue Adapters.

Produktinformation

Egenskaper

Sena MeshPort Blue är en adapter med 9 valbara kanaler. Anslut till Mesh Intercom med ett valfritt professionellt Bluetooth-headset som t.ex. 3M Peltor eller standard Bluetooth headsets som t.ex. AirPods, med Sena’s MeshPort Blue Adapters.

Kommunikation kan också ske med Sena Industrial Mesh headsets som Tufftalk-M och äldre Sena headset utrustade med +Mesh adapter eller andra fabrikat av Mesh intercom headsets som stödjer Bluetooth 4.1. MeshPort Blue låter användaren ansluta valfritt fabrikat av standard Bluetooth headsets till Mesh nätverk.

För headset i industriella sammanhang
MeshPort Blue är kontruerad för användning med ett headset och har en räckvidd på upp till 800 meter. MeshPort Blue är användbar i industriella sammanhang för att utrusta existerande headset eller för att låta individer använda deras egna headset för Mesh kommunikation på arbetsgolvet eller arbetsplatsen.

MeshPort Blue tilllåter användning av egna Bluetooth 4.1 headsets, eller öronsnäckor så att de kan ta del av mer kraftfulla Mesh Intercom funktioner.

Med 800 m räckvidd för obegränsat antal användare
Mesh ett självoptimerande och självläkande nätverk som alltid letar efter den bästa anslutningen och söker en ny när en enhet kopplas bort. Med Open Mesh, kan ett obegränsat antal användare ansluta till varandra inom en räckvidd på upp till 800 meter.

Hantera inställningar enkelt i Sena MeshPort App
Med Sena MeshPort App hanterar och navigerar du enkelt bland enhetens inställningar direkt i din smartphone. Du kan enkelt slå på och av Mesh Intercom funktionen, byta kanal mellan 1-9, justera volymen, få meddelande om ny firmware och läsa manualen. Appen finns för iOS och Android.
  • Bluetooth 4.1 (HSP, HFP)
  • Bluetooth MESH intercom med obegränsat antal Sena Mesh enheter och upp till 800 m räckvidd (öppen terräng)
  • Avancerad brusreducering
  • 9 valbara kanaler
  • Mobilapp för iOS eller Android (på/av, kanalbyte och volymjustering)
  • Uppdaterbar firmware
  • Godkänd enligt CE, FCC, IC

Leveransomfattning

  • 1 styck Antenn
  • 1 styck USB-kabel
  • Fästen
Tekniska data:
Batteri3,8V
Laddningstid2 h
Samtalstid Upp till 8 h
StandbytidUpp till 250 h
Temperaturområde-10˚C till 55˚C
Mått45 x 187 x 26 mm
Vikt60 g

Specifikationer

EAN 8809629522830

Rekommenderat