Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

3M E-A-R TracersArt.nr: 3094218

3M
Öronproppar
med snöre, 50 par
Beskrivning
Art.nr: 3094218
Metalldetekterbara hörselproppar för låga bullernivåer på upp till 32 dB SNR. Hållbara och bekväma öronproppar med tre flänsar som anpassar sig efter öronens form.
Prisjakt
PriceRunner
40 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3094218
Metalldetekterbara hörselproppar för låga bullernivåer på upp till 32 dB SNR. Hållbara och bekväma öronproppar med tre flänsar som anpassar sig efter öronens form.

Produktinformation

Egenskaper

3M E-A-R Tracer är metalldetekterbara hörselproppar för låga bullernivåer på upp till 32 dB SNR. Den blå färgen på propparna och snöret är lätt att se och är den enda färg som klassificeras som en icke-livsmedelsfärg, vilket gör de här hörselpropparna optimala för livsmedelsindustrin.

Med 3M E-A-R Tracers får du hållbara, bekväma och metalldetekterbara öronproppar med tre flänsar som anpassar sig efter öronens form och bildar en säker akustisk tätning som skyddar mot lägre bullernivåer. Propparna är CE-certifierade, godkända i enlighet med SS-EN 352-2 och sänker bullernivån med upp till 32 dB. E-A-R Tracers är enkla att använda då de helt enkelt trycks in i örat utan att du behöver rulla dem, vilket gör dem extra hygieniska. Själva proppen är blå och har ett blått vinylsnöre med hög synlighet – den enda färgen som klassificeras som en icke-livsmedelsfärg. Detta gör hörselpropparna optimala för livsmedelsindustrin. 3M E-A-R Tracers hörselproppar innehåller ett icke-järnhaltigt filter och ett fullständigt metalldetekterbart snöre som gör att de kan spåras vid livsmedelskvalitets- och säkerhetskontroller. Snöret håller ihop propparna och är smidigt om du ofta rör dig in och ut från bullriga miljöer. Propparna är återanvändbara, tvättbara och kan läggas undan i en återanvändbar förpackning för hygienisk förvaring. Levereras i förpackning innehållandes 50 par öronproppar.
  • Sänker bullernivån med upp till 32 dB
  • Patenterad Tri-Flange-design i formgjutet material gör propparna lämpliga för de flesta hörselgångar
  • Både hörselpropparna och snöret är metalldetekterbara
  • Hörselpropparnas mjuka, flexibla flänsar anpassar sig efter hörselgångens form och bildar en trippeltätning mot buller
  • Stabilt och långt skaft för enkel insättning och urtagning
  • Enkla att tvätta och rengöra
  • Kan tvättas med milt tvättmedel upp till 50 gånger
  • Kompatibla med 3M E-A-Rfit Dual-Ear Validation System
Tekniska data 
SnöreJa
SpårbarJa
MaterialThermoplast
FärgBlå
Överensstämmer medEN 352
Hälsa & SäkerhetBuller

Specifikationer

SNR-värde 32 dB

Färg Blå

EAN 5015415100424

Rekommenderat