Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

3M Peltor WS Alert XPArt.nr: KH15935

3M Peltor
Hörselskydd
Bluetooth med hjässbygel
Beskrivning
Art.nr: KH15935
Peltor WS Alert XP är ett headset med bullerdämpande mikrofon och Bluetoothteknologi. Utrustad med nivåberoende funktion, FM-radio, Auto-pairing och upp till 73 timmars batteritid vid streaming och mobilsamtal.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: KH15935
Peltor WS Alert XP är ett headset med bullerdämpande mikrofon och Bluetoothteknologi. Utrustad med nivåberoende funktion, FM-radio, Auto-pairing och upp till 73 timmars batteritid vid streaming och mobilsamtal.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Peltor WS Alert XP är ett headset med bullerdämpande mikrofon och Bluetoothteknologin. Anslut din mobiltelefon till headsetet och du kan ta dina samtal hands-free i bullriga miljöer utan att behöva avbryta ditt arbete. Utrustad ned nivåberoende funktion, FM-radio, Auto-pairing och upp till 73 timmars batteritid vid streaming och mobilsamtal.

Peltor WS Alert XP är en uppföljare till välkända och omtyckta Peltor WS Alert. Peltor WS Alert XP har utökats med följande funktionalitet:
  • Modern Bluetoothteknologi för bästa möjliga kompatibilitet med marknadens mobiltelefoner.
  • Längre batteritid, Auto-pairing, högre dämpvärde och en ny mjukvara som förbättrar den bullerreducerande funktionen.
  • 2G radiokrets (2G krets) och modern antenn för stabil FM radiomottagning. 2G radiokretsen ger extra prestanda för stabilare och säkrare radiomottagning i tuffa miljöer.
  • Högtalare med 3M patenterad lösning som ger fantastisk ljudåtergivning, särskilt av basljudet så att den musik du spelar, streamat eller från radio, verkligen kommer till sin rätt.


Du har FM-radio med suverän mottagning tack vare en ny uppgraderad radiokrets. Via Bluetooth talar du obehindrat i mobiltelefon eller strömmar musik. Samtidigt som du skyddar din hörsel från alla skadliga ljud har du en oöverträffad medhörning och kan kommunicera med människor i din närhet på en normal samtalsnivå.

Handsfree-telefon via Bluetooth
En bullrig miljö ska aldrig behöva vara ett hinder för kontakt med omvärlden, inte ens under pågående arbete. Med Peltor WS Alert XP ansluter du snabbt och enkelt till din mobiltelefon med Bluetooth. Det enda du behöver tänka på är att förvara mobiltelefonen inom 10 meters avstånd, till exempel i fickan. En elektronisk röst meddelar att du har ett inkommande samtal, du svarar genom att trycka på svarsknappen och kan sedan prata obehindrat utan att avbryta det du håller på med. Ljudnivån på eventuell radio eller musikströmning reduceras automatiskt.

Den bullerdämpade mikrofonen filtrerar bort omgivande ljud så att den du pratar med hör din röst klart och tydligt oavsett bullernivån runt omkring. När du avslutar samtalet återupptas musiken per automatik.

Överlägsen medhörning
Samtidigt som alla skadliga oljud effektivt utestängs kan du via medhörningsfunktionen klart och tydligt höra omgivande ljud och samtala med människor i din närhet utan att lyfta på kåpan och därmed riskera att skada din hörsel. Parallellt med att alla impulsljud dämpas till maximalt 82 dB, förstärks de svagare ljuden så att du till och med uppfattar dem bättre med än utan hörselskyddet.

Strömma musik eller lyssna på MP3
Bluetooth-tekniken låter dig strömma musik trådlöst från exempelvis Spotify eller iTunes, antingen via mobiltelefonen eller laptopen. Det är lika enkelt som att spela dina nedladdade MP3-filer.

Stabil radiomottagning
Peltor WS Alert XP är utrustad med en modern antenn samt en 2G radiokrets som ger suverän FM-mottagning. Sökning av önskad radiokanal sköts enkelt och smidigt via lättmanövrerade knappar. I hörselskyddet finns dessutom en minnesfunktion för snabbval av förinställda kanaler.

Högkvalitativa högtalare
Givetvis lyssnar du i stereo via högkvalitativa högtalare som ger en fyllig och behaglig ljudupplevelse. Volymen kan höjas upp över 82 dB under endast kortare perioder, varefter ljudet automatiskt reduceras för att skydda din hörsel.
 • Anslutning till mobiltelefon via Bluetooth för telefonsamtal eller för att strömma musik
 • Dynamiska högtalare för fylligare och behagligare ljudupplevelse
 • Snabb, enkel inställning av radiostationer
 • Minnesfunktion för snabbval av radiostationer
 • En elektronisk röst guidar dig
 • Batteriladdning via kabel ansluten till eluttag eller USB
 • Ny generation radiokrets för optimal FM-radiomottagning
 • Omedelbar dämpning av skadliga impulsljud
 • Avancerad funktion för medhörning, omgivande ljud uppfattas tydligt och samtal kan föras på normal samtalsnivå
 • Medhörningen kan användas samtidigt med telefonsamtal/musik eller radiolyssning
 • Dual shell konstruktion skyddar elektroniken i kåpan
 • Batterityp: 2 x 1,2-1,5V AA-batterier (alkaliska eller laddningsbara NiMh-batterier)
 • Dämpning SNR - 29dB.

Leveransomfattning

 • 2 st alkaliska AA-batterier
 • Bom-mikrofon
 • 1 st Peltor M995 Vindskydd

Specifikationer

Bommikrofon kompatibelt Ja

Färg Svart

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Serie 3M Peltor WS Alert

Radio Ja

Extern ingång Nej

EAN 7318640067943

Garanti

Läs på om garanti från 3M
3M erbjuder en särskild garanti på vissa produkter inom kommunikationslösningar, svetsskydd och fläktmatade andningsskydd. Garantin innebär förmånligare villkor till dig som kund. Läs allt om 3M garanti här för att ha koll på de villkor som gäller för just din produkt. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Videoklipp

Recensioner

Rekommenderat