Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

REMS

REMS grundades år 1909 och har sedan dess utvecklat produkter för bearbetning av rör. Idag har de mer än 100 år på toppen av de tekniska framstegen och en utveckling som aldrig vilar. I början av REMS verksamhet tillverkade de handburna verktyg, men med tiden utvecklade de även maskiner och elektriska verktyg för rörbearbetning.

REMS producerar av maskiner och verktyg för proffs. Företagets produktionsfabriker finns i Waiblingen utanför Stuttgart, mitt i den tyska high-tech-industrins centrum. Där står högmoderna anläggningar och inrättningar till förfogande för forskning och utveckling, för produktion och kvalitetssäkring. Därtill kommer en högkvalificerad medarbetarstab, som delvis arbetar i 4:e generationen hos REMS. Deras djupgående kunskaper och mångåriga erfarenhet är en ovärderlig tillgång för tillverkningen av kvalitetsprodukter. Alla REMS produkter uppfyller gällande säkerhets- och arbetarskyddsföreskrifter samt fyller även kraven i respektive europeiska normer enligt bestämmelserna i EG-direktiven.

Här hittar du Proffsmagasinets sortiment av bland annat pressmaskiner, pressringar och pressbackar, gängmaskinger, gänghuvuden och gängbackar samt expanderverktyg och skärbackar från REMS.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1098 produkter