Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

AL-KO BC 330 BArt.nr: 1180146

AL-KO
Röjsåg
Beskrivning
Art.nr: 1180146
Röjsåg med en startvänlig 0,9kW 2-taktsmotor som gör röjsågen lätt att använda, även för nybörjare och hobbyträdgårdsmästare. Arbetar sig igenom alla typer av terräng - stora gräsmattor, högt gräs, häckar, sluttningar eller täta buskar. Utbytbart trimmerhuvud.
Prisjakt
PriceRunner
2 526 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 1180146
Röjsåg med en startvänlig 0,9kW 2-taktsmotor som gör röjsågen lätt att använda, även för nybörjare och hobbyträdgårdsmästare. Arbetar sig igenom alla typer av terräng - stora gräsmattor, högt gräs, häckar, sluttningar eller täta buskar. Utbytbart trimmerhuvud.

Produktinformation

Egenskaper

AL-KO BC 330 B är en bensindriven röjsåg med en startvänlig 0,9kW 2-taktsmotor i den senaste generationen som gör röjsågen lätt att använda, även för nybörjare och hobbyträdgårdsmästare. Sågen arbetar sig igenom alla typer av terräng - stora gräsmattor, högt gräs, häckar, sluttningar eller täta buskar.

AL-KO BC 330 B är mångsidig tack vare det utbytbara trimmerhuvudet: Den skonsamma trådspolen med 41 cm klippbredd ersätts på ett ögonblick med den medföljande 25 cm stålkniven för att enkelt komma fram igenom svårare terräng. Enkel hantering och justerbar dubbel bärsele säkerställer effektivt arbete och snabb klippning på gräsmattor samt vid staket och murar. Med tipp automatik justeras den optimala trådlängden enkelt under klippning genom att trycka trimmerhuvudet mot marken (gäller inte vid knivdrift).

Fri från batteriladdning och trasslande sladdar - en fördel på stora gräsmattor och avlägsna områden. För din säkerhet och miljön: Även med en kraftfull bensinmotor är BC 330 B enkel, säker och effektiv att använda för både nybörjare och erfarna trädgårdsmästare tack vare ergonomisk design, optimal viktfördelning, bekvämt handtag och bärsele. Röjsågen är utrustad med ett justerbart dubbelt handtag så att du kan arbeta säkert och utan att bli trött. Med tipp automatiken har du alltid den optimala trådlängden (gäller inte vid knivdrift). Bärselen förlänger klippavståndet. Det robusta tankskyddet garanterar lång livslängd.

OBS: Information om klippområden och driftstider kan variera beroende på klippningen (höjd, täthet, fuktighet osv.)
  • Mångsidig, lätt och praktisk röjsåg för självständigt arbete
  • Startvänlig 2-taktsmotor med snörstart, vevaxel upphängd i 2 kullager och robust vinkelväxel för lång livslängd
  • Tankskydd i stål för hög säkerhet och lång livslängd
  • Exakt och bekväm hantering tack vare justerbara dubbla handtag med integrerade reglage

Leveransomfattning

  • 1 styck trådspole
  • 1 styck robust stålkniv
  • 1 styck dubbel bärsele
Tekniska data: 
ProduktlinjeEasy
KlippbreddTråd 41 cm/Kniv 25 cm
Motortyp2-takts bensin
TrådmatningTipp-Automatik
StyreAluminium
Slagvolym32,6 ccm
Tankvolym0,8 l
Effekt0,9 kW
SkärtrådØ2,4 mm
BärseleMedföljer
Vikt7,3 kg

Specifikationer

EAN 4003718060669

Recensioner

Rekommenderat