Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch DIY 1600A023KZArt.nr: 3134306

Bosch DIY
Microfiberrondell
3-pack, till Bosch UniversalBrush
Beskrivning
Art.nr: 3134306
En effektiv mikrofiberrondell på 65 mm som du enkelt fäster på din Bosch DIY Universal Brush med dess kardborrfäste. Perfekt för rengöring av känsliga ytor i behov av skrubbning.
Prisjakt
PriceRunner
95 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-16 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3134306
En effektiv mikrofiberrondell på 65 mm som du enkelt fäster på din Bosch DIY Universal Brush med dess kardborrfäste. Perfekt för rengöring av känsliga ytor i behov av skrubbning.

Produktinformation

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch DIY - Maskiner och tillbehör såsom batterier och laddare från Bosch DIY är endast kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den gröna Bosch DIY-serien. Detta innebär att du inte kan använda gröna Bosch DIY-produkter ihop med produkter från den blå Bosch Professional-serien.
Bosch DIY 1600A23KZ är en effektiv mikrofiberrondell på 65 mm som du enkelt fäster på din Bosch DIY Universal Brush med dess kardborrfäste. Perfekt för rengöring av känsliga ytor i behov av skrubbning. Skrubba effektivt utan att oroa dig för att lämna tråkiga repor. Använd denna Bosch DIY mikrofiberrondell för att rengöra din diskho, kastruller eller stekpannor. Klarar även den tuffaste och mest ingrodda smutsen. Universal Brush är godkänd för att använda även i våta miljöer för flexibel användning. Din mikrofiber rondell klarar rengöring i maskin upp till 50°C.

Du hittar en mängd praktiska tillbehör till denna mikrofiberrondell från Bosch DIY hos Proffsmagasinet. Köp Universal Brush och rondeller till 1600A023KZ.
  • Mjuk mikrofibertextil för ömtåliga ytor
  • Minskad risk för repor även när man gnuggar hårt
  • Perfekt för kastruller, stekpannor, diskhoar, spishällar, köksmaskiner
  • Beslag, glasytor i badrum och kök
  • Hållbart designad: kan återanvändas och tål maskindisk upp till 50 °C
Tekniska data 
Diameter skiva65 mm
Diameter fäste51 mm
Skrubbeffekt2/5

Specifikationer

EAN 4053423227239

Rekommenderat