Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch BBS1114Art.nr: 3025692

Bosch
Dammsugare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 3025692
Bosch BBS1114 är en dammsugare på 18V med Power for ALL system som gör att du slipper problemet med att ha flera olika batterier. Nu kan du använda samma batteri till din borrmaskin, häcksax, såg och dammsugare.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 3025692
Bosch BBS1114 är en dammsugare på 18V med Power for ALL system som gör att du slipper problemet med att ha flera olika batterier. Nu kan du använda samma batteri till din borrmaskin, häcksax, såg och dammsugare.

Produktinformation

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch Professional - Maskiner och tillbehör såsom batterier och laddare från Bosch Professional är endast kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den blå Bosch Professional-serien. Detta innebär att du inte kan använda blå Bosch-produkter ihop med produkter från den gröna Bosch DIY-serien.
Bosch BBS1114 är en dammsugare på 18V med Power for ALL system som gör att du slipper problemet med att ha flera olika batterier. Nu kan du använda samma batteri till din borrmaskin, häcksax, såg och dammsugare. Detta batteri passar alla Unlimited dammsugare samt alla verktyg från Bosch Home & Garden serie (gröna produktlinjen). Dammsug från golv till tak. Dammsugaren i sig är lätt och flexibel, sen har du även flera flexibla tillbehör som gör att du enkelt kan städa från golv till tak eller till och med i bilen eller båten. I all luft finns små partiklar. Tack vare Bosch-filtret är luften filtrerad tre gånger och det leder till att luften filtreras till 99,9%** Resultatet: luften blir renare än luften du andas.

OBS! Levereras utan batteri och laddare.
  • Filtersystemet: Frånluften är renare än luften du andas tack vare 99,9% filtrering.
  • Förlängd driftstid genom att du kan byta ut batteriet
  • Power for ALL Systemet: batteriet är en del av Bosch Home & Garden 18v system (gröna produktlinjen)
  • Prestanda att lita på: All Floor HighPower borste och DigitalSpin Motor är effektiv på alla golv
  • Dammsug från golv till tak. Dammsugaren i sig är lätt och flexibel, sen har du även flera flexibla tillbehör som gör att du enkelt kan städa från golv till tak eller till och med i bilen eller båten.

Leveransomfattning

  • 1 styck Kombinationsmunstycke
Tekniska data:
Spänning18V
FärgSvart
FiltreringssystemUtan påse
Borstmunstycke för mattaElektrisk
Laddningstid5 h
Driftstid60 min
Mått (H x B x D)1277 x 211 x 252 mm
Vikt (startklar)2,9 kg

Specifikationer

Batteri ingår Nej

EAN 4242005076963

Rekommenderat