Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Black & Decker BDCJS18-QWArt.nr: 2840143

Black & Decker
Sticksåg
med batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2840143
18 V pendelsticksåg som har kraften och mångsidigheten som behövs för att enkelt kunna såga profiler, kurvor och hörn med precision. Den kraftfulla motorn med pendelfunktion möjliggör snabb och exakt kapning genom trä, plast och metall
Prisjakt
PriceRunner
1 587 kr
Inkl. moms

Estimerat 12-14 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2840143
18 V pendelsticksåg som har kraften och mångsidigheten som behövs för att enkelt kunna såga profiler, kurvor och hörn med precision. Den kraftfulla motorn med pendelfunktion möjliggör snabb och exakt kapning genom trä, plast och metall

Produktinformation

Egenskaper

Black & Decker BDCJS18-QW är en 18 V pendelsticksåg som har kraften och mångsidigheten som behövs för att enkelt kunna såga profiler, kurvor och hörn med precision. Den kraftfulla motorn med pendelfunktion möjliggör snabb och exakt kapning genom trä, plast och metall utan att behöva krångla till det med sladdar. En bra sikt på såglinjen och en kompakt design med låg vikt gör att det är enkelt att såga, samtidigt som det verktygsfria bladbytet är snabbt och smidigt. Levereras med blad, batteri och laddare.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • Splitterskydd för bästa resultat och säkerhet
  • Pendelfunktion för snabbsågning
  • Verktygsfritt bladbyte. Passar både T&U Shank blad
  • Fri sikt för exakta skär
  • Kompakt lättviktare för högre komfort och bättre kontroll vid användning
  • Låsbar strömbrytare för ökad komfort vid längre användning
  • Geringssågning 0, 22,5 och 45°

Leveransomfattning

  • 1 st 400mA laddare
  • 1 st träblad
  • 1 st 2,0 Ah-batteri
Tekniska data: 
Spänning18 V
Slag0-2500/min
Geringsågning0, 22.5 or 45 °
Sågdjup trä55 mm
Sågdjup metall8 mm
Sågdjup aluminium20 mm
Slaglängd19 mm
Ljudeffekt95,5 dB(A)
Vibration6 m/s²

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Nej

Batteri ingår Ja

EAN 5035048630327

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat