Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Black & Decker MT218KB-QWArt.nr: 2840228

Black & Decker
Multiverktyg
med batteri, utan laddare
Beskrivning
Art.nr: 2840228
18 V multiverktyg som kan användas för skruvdragning i trä, metall och pla, borrar i trä, metall och plast. Med hjälp av olika applikationshuvuden kan verktyget omvandlas för att kunna utföra många olika uppgifter.
Prisjakt
PriceRunner
1 495 kr
Inkl. moms

Estimerat 8-13 dagar från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2840228
18 V multiverktyg som kan användas för skruvdragning i trä, metall och pla, borrar i trä, metall och plast. Med hjälp av olika applikationshuvuden kan verktyget omvandlas för att kunna utföra många olika uppgifter.

Produktinformation

Egenskaper

Black & Decker MT218KB-QW är ett 18 V Multievo™ multiverktyg med 10 momentinställningar för perfekt skruvdragning i en mängd olika material med olika skruvdimensioner- Med hjälp av olika applikationshuvuden kan verktyget omvandlas för att kunna utföra många olika uppgifter. Till detta Multievo™ multiverktyg startkit medföljer ett applikationshuvud för borrskruvdragare som ger tillräckligt med kraft att borra de största hålen (25mm) i trä och i metall (10mm), samt 2 st batterier. Ytterligare applikationshuvuden säljs separat.

Missa inte POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ från BLACK+DECKER™ innebär att du kan använda alla 18 V-produkter med ett och samma batteri och du kan enkelt växla från din Gör-Det-Själv-produkt till klippning av gräsmattan. Tack vare POWERCONNECT™ gör BLACK+DECKER™ din vardag enklare och när du väl påbörjat din samling av verktyg kan du enkelt bygga vidare med de maskiner och verktyg du behöver för just ditt projekt. Har du redan ett batteri och laddare kan du enkelt komplettera med önskat verktyg ur 18V-serien utan att du behöver köpa nytt batteri – på så sätt slipper du onödiga kostnader och kan enkelt få mer gjort i ditt hem.

POWERCONNECT™-systemet är kompatibelt med samtliga 18 V-produkter från BLACK+DECKER™, vilket inkluderar allt från Gör-Det-Själv-maskiner (borrmaskiner, skruvdragare, slipmaskiner och många fler), skaftdammsugare och trädgårdsverktyg såsom gräsklippare, grästrimmers och häcksaxar.
  • 10 momentinställningar för perfekt skruvdragning i en mängd olika material med olika skruvdimensioner
  • Variabel hastighet för bästa kontroll vid all borrning och skruvdragning
  • Lithium Ion-batteri - Håller mer än 80% av laddningen i över 90 dagar, man behöver inte ladda före varje användning

Leveransomfattning

  • Dubbelsidigt skruvmejselbits
  • 2 st batterier
Tekniska data: 
Spänning18 V
Borrhastighet0-750 varv/minut
Batteri1,5 Ah
Laddningstid3-5 timmar
Vikt1,46 kg

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Ja

Batteri ingår Ja

EAN 5035048494981

Garanti

Läs på om garanti från Black & Decker
Black & Decker erbjuder en utökad garanti på sina produkter. Om produkten går sönder på grund av material- och/eller fabrikationsfel eller brister i överensstämmelse med specifikationen åtar sig Black & Decker att byta ut den. Garantin gäller i 2 år från inköpsdatum och max två månader efter att felet uppdagats. Läs mer om Black & Deckers garantipolicy här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat