Undrar du vilken dyckertpistol som är bäst i test? På den här sidan har samlat våra mest sålda dyckertpistoler och sammanställt betyg och produktomdömen lämnade av våra kunder!

En dyckertpistol är ett verktyg som används främst inom snickeri- och byggbranschen för att fästa material i varandra med hjälp av dyckert, det vill säga tunna spikar med litet eller inget huvud.

Att tänka på när du väljer dyckertpistol

När du väljer vilken dyckertpistol du ska köpa behöver du först och främst bestämma om du ska köpa en tryckluftdriven (pneumatisk), nätdriven med sladd eller batteridriven. Du behöver också ta hänsyn till spikarnas storlek och hur stort magasin du behöver. Välj en pistol som är kompatibel med den dyckertstorlek du kan tänkas behöva. Slutligen behöver du ta pistolens effekt och hastighet i beaktning. Högre effekt behövs för att skjuta in spikarna i hårda material medan snabb skjuthastighet kan öka produktiviteten.

Våra populäraste dyckertpistoler

För att du lättare ska kunna välja vilken dyckertpistol som är bäst för ditt behov har vi jämfört några av de dyckertpistoler vi säljer bäst av just nu. Kundomdömena vi sammanställt är lämnade via Trustpilot och kan läsas i sin helhet på respektive produktsida.

Så tycker våra kunder

När vi läser recensioner lämnade av våra kunder går det inte att ta miste om att Milwaukees dyckertpistol Milwaukee M18 FN18GS-202X lever upp till högt ställda förväntningar som finns på Milwaukees verktyg. De allra flesta delar ut högsta betyg och kommentarerna är positiva. En användare skriver ”Funkar toppen. Dock är ju många maskiner med batteri betydligt tyngre än med kompressor men å andra sidan slipper man ju dra på en kompressor och slang.” och en annan skriver ”Välbalanserad och bra att använda”.

Så tycker våra kunder

Av recensionerna att döma är Proffsmagasinets kunder väldigt förtjusta i Dewalt DCN680NT. Flera använda påpekar att den är tyngre att arbeta med än likande dyckertpistoler som går på tryckluft, men att det är skönt att slippa slang och kompressor. En användare som delat ut toppbetyg skriver till exempel: "Dewalt hör till toppklassen. Jag är väl hjälpt av denna, som jag använder för lister. Hade tidigare ett billigare märke. Den fungerar fortfarande men är beroende av kompressor. Dewalten är batteridriven och arbetsplatsen blir bättre då. Mindre buller, slangar och kablar."

3. Makita DFN350Z

Makitas dyckertpistol DFN350Z klarar dyckert på en maximal längd av 35 millimeter, vilket är kortare än många liknande modeller. Så fundera över vad du ska använda den till. Det kompakta utförandet gör den idealisk för att klä om möbler och liknande.

Fördelar:

+ Liten och smidig
+ Magasinkapacitet: 110
+ Dyckerttyp: 15/35 mm

Så tycker våra kunder

Våra kunder som köpt och testat Makita DFN350Z är väldigt positiva. Betygen är höga och omdömena positiva. En av de nöjda användarna skriver ” "Detta blev snabbt min bästa vän, enkel att använda när större skivor ska skruvas upp så jag kan fästa dem enkelt med denna innan jag tar fram borren som kräver båda händerna.". En annan skriver ”Efter att ha använt denna produkt i en halvtimme, så kan jag inte vara utan den!”.