Är du kreativ, händig och brinner för snickeri? Nu har du chansen att mäta dina kunskaper med deltagare från hela landet och tävla om priser från vår tävlingspartner Milwaukee för ca 18 000 kronor!

Utmaningen är att skapa någonting fint, praktiskt, smart eller roligt av en tvåtumfyraregel. Med tvåtumfyraregel menar vi en träbit i gran eller furu i måtten 45x95x2500 millimeter.

Du deltar genom att skicka in bilder på ditt verk till tavling@proffsmagasinet.se senast den 28 februari 23:59. Efter det väljer en professionell jury ut de tre bästa bidragen utifrån idé och utförande. De som gjort finalbidragen får en fraktsedel och skickar sina bidrag till Proffsmagasinet för noggrann bedömning.

Innan du sätter igång och snickrar är det viktigt att du läser de fullständiga reglerna som du hittar här.

Hur går omröstningen till?

Genom att kombinera en digital omröstning öppen för allmänheten med ett juryutlåtande koras en första-, en andra- och en tredjepristagare. De båda omröstningarna väger lika tungt, men om det skulle bli lika har juryn utslagsröst.

När omröstningen är klar och juryn gjort sitt val presenteras vinnarna på proffsmagasinet.se/tvatumfyrautmaningen2021 och på Proffsmagasinets Facebook-sida.

Vill du berätta om ditt projekt i sociala medier? Använd gärna hashtagen #tvåtumfyrautmaningen2021 

I tvåtumfyrautmaningen kan du vinna Milwaukee M18 FPP6C3-502B.

Tävla om ett verktygspaket från Milwaukee

Verktygspaketet M18 FPP6C3-502B (värde 16 115 kr) med slagborrmaskin, slagskruvdragare, cirkelsåg, tigersåg, vinkelslip, ficklampa, batterier, laddare och förvaringsväska.

Verktygspaket från Milwaukee med vattenpass, bräckjärn, fällkniv, snabbvinkel och polygriptång (värde ca 1400 kr) 

3:e pris: Bitssatsen Milwaukee Shockwave CD 40P (värde 450 kr)

*eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

På proffsmagasinet.se/tvatumfyrautmaningen.se kan du läsa mer om tävlingen och ta del av de fullständiga reglerna. Lycka till!

Uppdaterad 2021-02-01