Total är ett varumärke som står för säkerhet och lösningar för att rädda liv och skydda människor på arbetet och i hemmet. Total är framtaget av Täby Brandskyddsteknik, ett modernt kunskapsföretag inom brandskydd med ambition att alltid ligga steget före med innovativa och effektiva alternativ.

Hög kvalitet

Täby Brandskyddsteknik arbetar i enlighet med etablerade system för kvalitetsledning. De är kända för att erbjuda produkter av yttersta kvalitet. Med lång erfarenhet av förebyggande och aktivt brandskyddsarbete så kopplas Total ständigt med leverantörer med höga krav.

Minimal miljöpåverkan

Med en klar miljöpolicy så pågår kontinuerligt arbetet för minimal inverkan på miljön. Därav är produkterna helt fria från hälsoskadliga ämnen. Deras syn är simpel; Ett fullgott brandskydd är i sig en viktig insats för miljön. Utöver det så säkerställer deras dokumenterade arbetsmetoder att de inte använder mer material än nödvändigt, och att eventuella restprodukter hanteras ansvarsfullt.

"Det handlar i grunden om förtroende för våra medarbetares kompetens, erfarenhet och ansvarskänsla. Och vi väljer bara leverantörer som delar vår syn på kvalitet och miljö." - Arne Holm, Täby Brandskyddsteknik

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett utbud av brandsläckare med pulver eller skum m.m. Du hittar även andra praktiska räddningsprodukter från Total så som brandfiltar, brandsläckarkärror och brandsläckarskåp.

Behöver du hjälp med att hitta vad som passar dig? Kontakta gärna vår duktiga kundservice.

Uppdaterad 2019-11-15