Lång räckvidd och hög noggrannhet gör Topcons nya självnivellerande rotationslaser RL-H5B till ett pålitligt val även i de mest krävande situationerna!

Laser med lång räckvidd och hög noggrannhet

Med lång räckvidd och hög noggrannhet är det enkelt att göra höjdkontroller med RL-H5B. Räckvidden med en diameter på hela 400 m gör det möjligt att arbeta på långa avstånd från lasern.

Pålitlig och enkel att använda

RL-H5B är utrustad med elektronisk självnivellering. Tryck bara på strömbrytaren och lasern justerar sig rätt på några sekunder. Den har också en funktion för automatisk höjdvarning om lasern till exempel skulle bli rubbad ur sitt läge.

Tålig och uthållig

RL-H5B är byggd för tuffa tag, en robust och stryktålig laser som klarar alla väderlekar. Lasern är IP66-klassificerad och klarar av årets mest extrema temperaturer. Fyra starka alkaliska batterier (D) säkerställer upp till 100 timmars kontinuerlig användning och är lätta att byta ut på plats.

5 års garanti

Dessutom kommer RL-H5B med 5 års fabriksgaranti. Topcon backar upp denna tillförlitliga, robusta och noggranna laser med den bästa fabriksgarantin på marknaden.

Köp RL-H5B hos Proffsmagasinet.

Vill du veta mer om vad du ska tänka på när du ska välja laser rekommenderar vi dig också att läsa: Välj rätt rotationslaser!