Specialutgåva i begränsad upplaga av hörselskydden med Bluetooth från 3M PELTOR. Ny färgsättning på kåpan i de svenska gula och blå färgerna. Sverigekåpan har alla funktionersom en vanlig WS Alert XPI App har samt helt nya tätningsringar med silikongel.

Gelringarna är tillverkade av ett supertunt material som ger en svalare känslamot ansiktet än vanliga tätningsringar. Silikongelen gör dem mycket mjuka mothuden och de tätar bra även när man använder glasögon. De är ett mycket uppskattatoch efterfrågat tillbehör.

Kåpan är perfekt för yrkeskategorier som befinner sig i en bullrig miljö och har behov av att prata i mobiltelefon, t ex elinstallation, bygg eller VVS. Den kan även kopplas till en app som hjälper dig att göra dina inställningar enklare. Med Bluetooth MultiPoint-teknik kan man trådlöst koppla en eller två mobiltelefoner till hörselskyddet för telefonsamtal och streaming. Vid streaming styrs Play/Paus/Skip direkt på hörselskyddet istället för på mobilen. Auto-Pairing för enkel anslutning av hörselskyddet till telefonen. Den bullerdämpande talmikrofonen med ytterligare förbättrad mjukvara stänger ute buller runt omkring dig och förstärker ditt tal för problemfria samtal. Avancerad funktion för medhörning med Push To Listen funktion för enkel start av medhörningsfunktionen. FM-radio med suverän mottagning och guideröst som berättar frekvensen vid sök av FM-radiostationer. Förlängd batteritid vid streaming och telefonsamtal via Bluetooth från 24 timmar till 73 timmar.

PRENUMERERA PÅ YOUTUBE!

Sverigekåpan 3M Peltor