Sundström Safety utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativ och användarvänlig andningsutrustning. Företaget grundades redan 1926 av bergsingenjör Ivan Sundström, som tidigt såg behovet av att skydda gruvarbetarnas ögon och lungor – innan det är för sent.

Sjukdomar, som orsakas av att andas in förorenad luft, tar ofta lång tid att utveckla. Därför är det lätt att blunda för allvaret. Sundström Safety skyddar människor från förorenad luft och nöjer sig inte med att bara uppfylla myndigheternas krav. Deras mål är att alltid designa och tillverka de bästa och bekvämaste andningsskydden på marknaden.

Genom åren har de satsat stora resurser på produktutveckling av användarvänliga och individuellt anpassade andningsskydd av högsta kvalitet. Därför kan de idag presentera ett kompatibelt och påbyggbart produktsortiment flexibelt och anpassningsbart efter såväl den personliga bekvämligheten som arbetsplatsens krav och behov.

Sundström Safety-andningsskydd

Andningsskyddet alltid basen

Basen i Sundström Safetys system är alltid själva andningsskyddet över näsa och mun. Skydden ska väga så lite som möjligt och ha stor tätningsyta mot ansiktet så att den sitter bekvämt. Dessutom ska det gå att prata, skratta, vrida på huvudet och röra sig fritt.

Det kompletta andningsskyddet väljs ut med hänsyn till person, ansträngning, arbetsmiljö, skyddskrav och behov. Många produkter i deras system är kompatibla med varandra, kan växla tillbehör och du kan komplettera dem över tid. Du är också alltid garanterad högsta skyddsklass, bästa komfort och längsta livslängd.

Sundström Safety hittar du hos Proffsmagasinet!

Sundström Safetys flexibla system gör arbetet både bekvämare, säkrare och effektivare. Vi är därmed glada att erbjuda detta till Proffsmagasinets produktsortiment. Har du frågor om Sundström Safetys produkter, kontakta gärna Proffsmagasinets kundtjänst.

Uppdaterad 2019-10-15