Har du fått en rabattkod till Proffsmagasinet? Grattis! Rabattkoder eller rabattkuponger kan gälla på ett helt köp, på specifika varumärken eller för att få fri frakt.

Hur fungerar rabattkoder på Proffsmagasinet?

Vi har valt att vara sparsamma med användandet av rabattkoder på Proffsmagasinet. Istället har vi tidsbegränsade kampanjer med transparenta priser där det är lätt att se och jämföra våra priser. Samma pris gäller för alla, både för företagskunder och för privatpersoner. I vissa fall har vi bara ett begränsat antal av vissa kampanjprodukter och priserna gäller då så länge lagret räcker.

Besök vår hemsida för att se aktuella erbjudanden och rabatter >>

Hur får man en rabattkod för Proffsmagasinet?

När vi använder oss av rabattkoder är det oftast till våra befintliga kunder. Följ oss gärna i sociala medier och prenumerera på vårt nyhetsbrev för att inte missa kundunika erbjudanden och kampanjer.

Hur göra man för att använda en rabattkod på Proffsmagasinet?

Om du har en rabattkod från Proffsmagasinet dras rabatten av i kassan. Du lägger dina varor i varukorgen som vanligt, går till kassan och klickar på länken Använd värdekod. I fältet anger du sedan din rabattkod. Rabatten dras då av direkt på priset.

Hur fungerar presentkort från Proffsmagasinet?

Presentkort fungerar på samma sätt som rabattkoder. Du använder din presentkortskod i kassan i fältet för rabattkod. Presentkortssumman  dras av direkt på beloppet. Det går inte att använda endast en del av presentkortssumman i kassan. Det går inte heller att spara eventuell överskjutande del. Kontakta kundservice om du har ett presentkort med ett större belopp.