Nu släpps en ny version av Feins populära multiverktyg Fein Multimaster 500 Plus och 700 Max. Verktygen är de samma, men den här gången fungerar de med alla Bosch 18-voltsbatterier.

Att säga att Fein har lång erfarenhet av multiverktyg är ingen överdrift. Det var trots allt de som uppfann verktyget en gång i tiden – även om 1967 års modell utvecklades för att avlägsna gips inom sjukvården. Multimaster har med andra ord utvecklats och förfinats under många år. En populär innovation är anti-vibrationssystemet. Det bygger på att motor och huvud är frilagda från kroppen, vilket hindrar vibrationerna från att nå armen. En annan uppskattad funktion är snabbfästet, som Fein fortfarande har patent på.

Fein Multimaster 500 Plus eller 700 Max?

Både 500-modellen och 700-modellen av Fein Multimaster använder Starlock-fäste. Skillnaden är att Fein Multimaster 700 Max är lite kraftfullare och har Starlock Max-fäste. Det gör att du kan använda även de längre bladen som kräver en starkare motor.

Fein Multimaster finns i två olika versioner. 700-modellen har aningen starkare motor och Starlock Max-fäste.

Levereras i smidig L-BOXX

Samarbetet med Bosch slutar inte vid batteriplattformen. Även förvaringslådan som ingår i flera av de paket som säljs är kompatibel med Bosch L-BOXX-system. Det gör att du enkelt kan stapla lådorna på varandra och koppla ihop dem.

Fein Multimaster 500 Plus och 700 Max finns att köpa i flera olika paket. Från det enklaste med en naken maskin utan batteri och laddare till det största paketet med batteri, laddare, L-BOXX och 30 tillbehör