Det finns flera multikorslasrar som är populära men denna Geo6X multikorslaser sticker ut från mängden då den har många bra funktioner och finesser.

För det mindre byggföretaget som ofta använder laser till flera olika ändamål så är denna verkligen multi med stort M. Geo6X har tre stycken laserstrålar, 3 x 360 ° som kan bilda 6 laserkors med enastående synlighet. Den horisontella linjen är även låsbar, vilket gör att du kan skapa ett manuellt fall om så önskas.

Fem snabba argument varför Geo6X är så bra!

  • Skarpa gröna linjer 3 x 360 låsbar linje horisontal linje.
  • Upp till 3 års garanti (2+1 registreras www.geo-fennel.de)
  • Stöttåligt gummerat compact chassi med metallhus för Laserhuvuden.
  • Lång livstid, service & kalibreringsbar.
  • Möjlighet till millimetermottagare.

Små krysslasrar har ofta kort liv med 1 års garanti och går oftast inte att reparera/kalibrera. Ett stort plus är att Geo6X är servicevänlig så även efter garantitiden kan man kalibrera och justera denna laser vilket gör att den kan leva länge. Geo6x kan fås med 3 års garanti (2+1år) vilket borgar för kvalitet och bekymmersfritt användande.

För att sätta kakel eller klinker i ett rum vill man gärna ha en 360 grader linje men även praktiskt vid golv läggningen. När man pratar golv så kan även denna laser användas med tillbehöret millimetermottagaren Fr-75MM. T.ex om man ska avjämna ett golv med flytspackel och vill ha millimeter precision. Fungerar även utmärkt utomhus vid mark avjämning och plint utsättning till exempel. Millimetermottagaren har vi bara sett hos storebröderna i rotationslaser klassen  tidigare men nu har Tyska Geo-Fennel lyckats att göra en riktig multikorslaser med denna option. Denna kombo gör att man i stor sätt inte behöver flera olika lasrar, GEO6X kan det mesta!

Multikorslasern levereras i en bra plastväska. I locket på väskan sitter det är packning som gör att väskan är vattentät. Väskan är inredd med formskuren foam, där det är färdigskuret för diverse tillbehör, tex det medföljande väggfästet eller milimetermottagaren Fr-75MM man kan köpa till.

Specifikation

Noggrannhet: ± 2 mm / 10 m
Laserdiod / laserklass: grön / 2
Arbetsområde: (radie): Ø 80 Arbetsområde * (med mottagare): Ø 140 m (tillval mm mottagare FR-75 mm)
14 h / Li-Ion
IP 54
Temperaturområde: -10 ° C – + 45 ° C
Mått: 140 x 130 x 80 mm
5/8 “& 1/4”
Vikt (enhet med uppladdningsbart batteri): 0,8 kg