Världens första batteridrivna mutterdragare med 1-tumsfäste är nu här! Säg adjö till tunga kompressorer och elverk! Den första och enda batteridrivna 1″ på marknaden har inga problem att dra ut bultar upp till storlek M42!

Mutterdragaren M18 ONEFHIWF1 med one-key är ett stort tekniskt genombrott för batteridrivna verktyg. Den är världens mest kraftfulla batteridrivna mutterdragare. Maskinen använder sig av M18 fuel teknik för att leverera ett vridmoment på upp till 2400nm. En annan stor fördel är att mutterdragaren är 3,2kg lättare än ledande nätdrivna mutterdragare på marknaden!

"De blir mindre trötta eftersom det här verktyget är mycket lättare än maskinerna som de brukar använda. Och de slipper sladdar och slangar som kommer i vägen. Det har helt enkelt inte funnits en batteridriven mutterdragare av det här slaget tidigare", säger Henrik Nielsen, Trade Product Manager för Milwaukee.

Liksom alla övriga M18 fuel-lösningar, kombinerar den nya M18 fuel mutterdragaren tre exklusiva innovationer – en kolborstfri powerstate -motor, ett redlithium-ion -batteri och redlink plus -elektronik.

För att kunna tillverka världens första batteridrivna 1” mutterdragare byggde Milwaukee om motorn och elektroniken från grunden. Den nya kolborstfria powerstate -motorn har högre vridmoment för krävande arbetsuppgifter, medan den ombyggda redlink plus-elektroniken är mycket kompaktare vilket sparar plats, ökar den termiska kapaciteten och optimerar kommunikationen mellan verktyg, motor och high output 8,0 Ah-batteriet.

Slagmekanismen har optimerats för att leverera imponerande råkraft i minsta möjliga paket. Verktyget har konstruerats med en drive control-funktion med fyra lägen som ger användaren flexibiliteten att växla mellan olika lägen och matcha effekten och hastigheten för den aktuella arbetsuppgiften. Med funktionen one-key kan du spåra och anpassa mutterdragaren genom att ange åtdragningsmoment i gratisappen.

Specifikationer avser M18 ONEFHIWF1-802X:

  • Verktygsfäste: 1” fyrkant
  • Max. åtdragningsmoment: 2033 Nm
  • Lossningsvridmoment: 2400 Nm
  • Drive control: Fyra anpassningsbara lägen
  • Verktygsfritt sidohandtag: Justerbart 270°
  • Obelastad hastighet: 0 – 1650 rpm
  • Slaghastighet: 0 – 2450 ipm
  • One-key: Ja
  • Vikt med batteri: 5,9 kg

Levereras med 2 x 8,0 Ah high output redlithium-ion-batterier, M12-M18 snabbladdare, sidohandtag och metallkrok.

Uppdaterad 2019-09-04