Tack vare sin lätta och kompakta design gör Makitas nya borrhammare DHR182 arbetet enklare. Trots sin lilla storlek erbjuder maskinen ett brett utbud av funktionella funktioner.

maskinen har tre olika driftsätt, en kolborstfri motor, antivibrationsteknik och AWS-kompatibilitet. Dessutom kan maskinen anslutas till en dammsugare för ökad komfort och säkerhet.

Tre driftsätt

Trots sin kompakta storlek, är den nya borrhammaren extremt mångsidig. DHR182 erbjuder tre driftsätt; hammarborrning, borrning och bilning. Maskinen är utrustad med en slitstark kolborstfri motor. Borrhammarens maximala kapacitet är 18 millimeter. Det optimala borrområdet för betong är mellan 5 till 10 millimeter. Maskinen erbjuder en slagenergi på 1,7J.

Dammsugartillsats

För bästa resultat ska damm tas bort så fort som möjligt. Dammsugaren som är direkt påkopplad till maskinen tar bort betongdammet från ytan. Dammsugaren är utrustad med ett HEPA-filter och en innovativ filterrengöringsmekanism som tar bort damm från filtret.

DHR182 är utrustad med ett antivibrationssystem (AVT). Med ett AWS-chip, som finns som tillbehör, kan denna AWS-kompatibla maskin anslutas till en dammsugare som stöder tekniken. Detta gör att dammsugaren startas automatiskt via en trådlös anslutning.

Dammsugartillsats

Specifikationer

  • Kolborstfri motor
  • AWS-kompatibel (chip ingår inte)
  • Väger endast 3,6 kg med dammsugartillsats
  • Slagkraft: 1,7J
  • Kapacitet betong: 18 mm
  • Vibrationsnivå hammarborrning: 11,0 m/sec²

Läs mer och borrhammaren och dammsugartillsatsen på Proffsmagasinet!