Nu har du möjlighet att använda HiKOKIs nya multiportladdare (UC18YTSL) och ladda fyra batterier samtidigt! Laddaren fungerar för både 14,4 – 18V och MULTI VOLT (36v) Li-ion slidebatterier.

Multiportsladdaren kan ställas i två olika lägen, normalläge och Multi Mode. I normalläge laddas batterierna i ordningen från port nr. 1 till 4, alltså ett batteri åt gången. Om du istället sätter laddaren i Multi Mode så kommer den ladda alla batterier samtidigt, oavsett antal batterier i laddaren eller kapacitet.

Laddtiden för HiKOKI batteriet BSL36A18 (MULTI VOLT 36v) är ca 32 minuter och för BSL36B18 (MULTI VOLT 36v) ca 52 minuter. Laddtiden varierar beroende på hur många och vilka batterier som laddas samtidigt.

Multiladdaren har även två USB-uttag och ett inbyggt eluttag. Detta möjliggör att du kan ladda tex, mobil, surfplatta. Men även som en egen strömkälla när det inte finns något ledigt eluttag. Den är också utrustad med ett luftkylningssystem (för att batterierna ska ”må bättre” och hålla längre) och ett bärhandtag.

Läs med om multiladdaren UC18YTSL på Proffsmagasinet.se!