Metabo tillverkar verktyg som håller och bevisar det med en utökad garantitid på hela tre år. Dessutom har de en treårig, kostnadsfri All-In Service som till och med täcker slitagereparationer på alla batteridrivna verktyg!

Proffsmagasinet är stolt LiHD-partner till Metabo

Som kvalificerad LiHD-partner till Metabo är vi specialister på kabelfritt arbete och erbjuder ett stort sortiment av batteridrivna produkter. Det innebär också att vi kan ge dig exklusiva fördelar, erbjudanden och produktrådgivning av specialister.

När du köper ett batteridrivet verktyg från Metabo från en LiHD-partner kan du ta del av den generösa All-In Servicen som ger dig 36 månaders garanti, 36 månaders gratis slitagereparationer och minst 8 års garanterad tillgång på reservdelar.

Köp dina batteridrivna maskiner, batteripaket och laddare från Metabo hos oss på Proffsmagasinet. Vi är en kvalificerad LiHD-partner till Metabo vilket ger dig möjlighet att utnyttja Metabos All-In Service! Se alla våra Metabo-produkter här!>>

Mer om All-In Service

All-In Service på 36 månader erbjuder fullständig kostnadstransparens för dina registrerade batteridrivna produkter från Metabo (inklusive batteripaket och laddare). Det innebär att alla reparationer, oavsett om de beror på slitage eller på ett produktfel, genomförs gratis inom All-In Service-perioden. All-In Service gäller endast för batteridrivna produkter från Metabo som köpts från en deltagande LiHD-partner och som registreras på www.metabo-service.com senast 4 veckor efter köpdatumet.

Metabos All-In Service ska inte förväxlas med XXL-garantin. Med XXL-garantin utökas den vanliga garantin till 3 år medan All-In Service även omfattar alla slitagerelaterade reparationer. Observera att maskinerna måste registreras hos Metabo för att erhålla den utökade garantin. Du registrerar dina köp här!>>

Uppdaterad 2019-09-05