Trött på att behöva släpa med dig en separat högtalare till bygget? Festools lösning på problemet heter Festool Toprock och integrerar kraftfullt ljud i deras Systainer-system.

Allting blir roligare med uppiggande musik eller lite skönt radioprat i öronen, men för att en högtalare ska göra sig hörd på arbetsplatsen behövs lite kraft. Just den kraften får du med Festools nya högtalare Toprock. Eftersom den även agerar verktygslåda kommer du alltid ha den med dig.

Högtalare inbyggda i locket

Den nya förvaringslådan i Systainer-familjen har fyra neodymhögtalare och två basreflexsystem på 20 watt inbyggda i locket. Därmed kombinerar Toprock förvarningssystemets fördelar med kraftfullt ljud och 50 meters bluetooth-räckvidd. Volymen regleras på telefonen eller på de stora upplysta knapparna på enhetens framsida.

Två Festool Toprock är bättre än en

Enheten ska vara kompatibel med alla Systainer-generationer, men också med Festools dammsugare. Koppla ihop den med fler enheter eller använd som som en separat förvaringsväska. För den större arbetsplatsen kan du med fördel ansluta två enheter och få riktigt stereoljud!

Två Festool Toprock kan kopplas ihop för stereoljud.

Fem saker att gilla med Festool Toprock

• Verktygsförvaring och högtalare i ett!
• Bluetooth 5 med TWS (true wireless stereo).
• Powerbank-funktion för laddning av externa enheter.
• Stora och belysta knappar.
• 10 timmars batteritid på medelvolym.