ESAB:s historia är svetsningens historia. 1904 utvecklade Oscar Kjellberg, företagets grundare, världens första belagda svetselektrod. Hos Proffsmagasinet hittar du ett brett sortiment från ESAB.

Under mer än ett århundrande har ESAB drivits av en stark vilja att ständigt förbättra befintliga lösningar, samt finna nya innovativa lösningar mot deras kunder. Detta har gjort ESAB till en av världens ledande aktörer inom svetsning och avancerad skärning.  

Idag är ESAB ett globalt företag som finns representerade i nästan hela världen. Koncernen är organiserad i fem geografiska regioner Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien-Stillahavsområdet och Indien. ESAB’s företagsstruktur och arbetssätt är utvecklade för att leverera effektiva och högproduktiva lösningar som både uppfyller och överträffar användarens krav och förväntningar. Deras tillväxt och förmåga att förstå kunders behov är även direkt kopplad till en hög internationell närvaro. ESAB:s vision är därav väldigt specifik: Att vara den främsta globala leverantören av innovativa svets- och skärlösningar för all svetsindustri. 

Vi på Proffsmagasinet är otroligt glada över att äntligen kunna erbjuda våra kunder ett brett sortiment från ESAB. Hos oss hittar du olika typer av svetsar och tillbehör från ESAB.