Nu tar Dewalt nästa kliv framåt när de nu lanserar en batteridriven borrhammare som till och med är starkare än de nätanslutna i samma klass. Nya DCH773 är världens mest slagkraftiga borrhammare!

Utvecklingen i branschen av batteridrivna SDS Max borrhammare går extremt fort. Inom loppet av bara något år har DEWALT lanserat flera nya och mycket kraftfulla varianter. Nu är det dags för den mest imponerade modellen någonsin, DCH773 54V XR FLEXVOLT, som är en borrhammare på 10 kg med en slagstyrka på hela 19,4 Joule och med en maximal borrkapacitet på 52 mm i massiv betong.

Borrhammaren är helt revolutionerande och överskrider kapaciteten hos samtliga nätanslutna SDS Max borrhammare som finns på marknaden. Nu kan alla som arbetar med tillexempel tunga betongkonstruktioner, avancerade infästningar och stora rivningsjobb prata om sladdlös frihet på riktigt. Ett otroligt starkt verktyg som också har en exceptionell hållbarhet som garanterat står pall i de allra tuffaste arbetsmiljöerna.

Dewalt DCH773 borrhammar

Nya DCH773 drivs med DEWALTs prisbelönta 54V XR FLEXVOLT-batteri och en effektiv borstlös motor vilket ger en prestanda i toppklass och maximerad körtid. Det är också den första borrhammaren som levereras med ett extra integrerat 54V batteri för att både spara tid och förenkla användningen så att man aldrig behöver stå utan ström.

Borrhammarens säkerhets funktioner

När det gäller säkerhetsaspekten har den borrhammaren dessutom utrustats med ännu fler funktioner för att skydda användaren under arbetet. Den ingår självklart i Perform & Protect som är DEWALTs växande sortiment med verktyg som uppfyller strikta krav för att leva upp till dagens lagar och regler kring hälsosamma och säkra arbetsmiljöer. Vibrationsexponeringen från DCH773 är till exempel mycket låg (nivån är endast 10,1 m/s2 ) tack vare det integrerade och patenterade AVC-handtaget (Active Vibration Control).

Det finns även ett anti-rotationssystem som upptäcker och reagerar direkt genom att slå av strömmen om man är på väg att tappa kontrollen över verktyget. Extra effektiv och klassledande dammhantering är en annan stor fördel med DCH733 eftersom den är helt kompatibel med den nya generationens dammsugare och dammsystem från DEWALT.