Sedan 1985 har Capidi AB utvecklat smarta elektroniska produkter för hemmet. Deras mål är att göra produkter som är säkra, enkla och pålitliga att använda.

CAPiDi utvecklar babyalarm, brandvarnare, säkerhetstimers och nattlampor och fler produkter är på gång. Deras produkter har en skandinavisk design med smarta funktioner, låg strålning och lägsta möjliga energiåtgång. Produkterna är mycket enkla att förstå och kräver inga långa manualer för att komma igång.

Brandvarnare – ny färg och enklare montering

Det handlar om sekunder för att rädda liv vid en brand. Därför är det viktigt att ha brandvarnare som pratar med varandra och larmar direkt i hela hemmet om en enhet upptäcker rök.

CAPiDi brandvarnare är superenkla att sammankoppla med varandra, helt trådlöst. Med en brandvarnare i varje rum får du ett brandskydd som larmar i hela huset. Den skimriga och lite matta finishen smälter fint in i taket och ger dig en snygg livförsäkring.

Tack vare det inbyggda litiumbatteriet, som täcker strömförsörjningen för hela produktens livslängd, behöver du aldrig byta batteri.

CAPidi babyalarm

Säkerhetstimers - Bryter strömmen på inställd tid

Spara energi med en säkerhetstimer som bryter strömmen efter inställd tid. Perfekt för mobilladdare, lampor eller element som ska starta samma tid varje dag. CAPiDis säkerhetstimers finns i olika utföranden beroende på vilka funktioner du behöver.

Lys upp med nattlampa

Skapa en trygg tillvaro med en nattlampa som tänds automatiskt när det är mörkt och släcks när det är ljust. Passar bra för barnens rum, hallen eller andra utrymmen som bara behöver lysas upp lite. Finns med inbyggd usb-laddare!

CAPiDi finns nu på Proffsmagasinet

Proffsmagasinet välkomnar CAPiDi till produktsortimentet! Om du har frågor om produkterna, kontakta gärna vår duktiga kundtjänst.

Uppdaterad 2019-12-19