Snickers 6590 Capsulized är ett banbrytande tillskott till arbetsklädesvärlden. Dessa arbetsbyxor är inte bara stretchiga, slitstarka och bekväma - de är även de första i världen med permanent integrerade certifierade knäskydd.

Har du tröttnat på att knäskydden ständigt halkar omkring när du går ner på knä?  I så fall bör du ta en närmare titt på Snickers nya arbetsbyxor, Snickers 6590 Capsulized. Arbetsbyxan har allt du kan önska dig av en modern byxa, men den stora innovationen är de nya Capsulized-knäskydden som är helt integrerade.

Lätta och integrerade knäskydd

Det är svårt att tro, men hittills har det saknats arbetsbyxor med certifierade knäskydd som är inbyggda i byxan. En av de största fördelarna med Snickers lösning är att knäskydden alltid hamnar på rätt plats, så länge du väljer byxor med rätt benlängd.

En annan fördel är att knäskydden är mjuka på insidan och formar sig efter knäet. Till skillnad från ett vanligt knäskydd som behöver bytas ut med jämna mellanrum ska dessa hålla i många år - och dessutom bli bättre med tiden. Den sömlösa designen minimerar risken för slitage.

En av de största fördelarna med Snickers lösning är att knäskydden alltid hamnar på rätt plats, så länge du väljer byxor med rätt benlängd.

Förstärkt slitstyrka och hög funktionalitet

Snickers har inte bara fokuserat på komfort och skydd, utan även på funktionalitet. Arbetsbyxan är tillverkad av högkvalitativt 2-vägsstretchmaterial med 4-vägsstretchpaneler placerade i utsatta områden för extra flexibilitet och rörelsefrihet. Hölster-, tumstock- och förvaringsfickor är Cordura-förstärkta för att klara det tuffa livet på arbetsplatsen. Det inbyggda skärpet har ett slitstarkt och smidigt Duraflex-spänne.