Milwaukees verktygsförvaringssystem Packout har slagit sig in bland hantverkarna som en favoritlösning med sin oslagbara mångsidighet, kvalitet och användarvänlighet. Vi bad Patrik Eliasson på Milwaukee att berätta mer om systemet som fått oräkneliga hantverkare att rulla sina verktyg från bilen!

Brukar du släpa dina verktyg upp och ner för trappor och gå fram och tillbaka till bilen för att få med dig alla detaljer som jobbet kräver? Lösningen heter Milwaukee Packout och är ett flexibelt modulsystem som låter dig kombinera och låsa fast ett brett utbud av lådor, stapelbara verktygsboxar och väskor

- Många hantverkare har använt annan inredning tidigare, men delarna har varit för tunga, för svåra och inte så flexibla. När man ska upp till en kund på femte våningen, måste man kanske gå flera gånger för att få med sina verktyg och annat man behöver. Men med det här flexibla systemet tar hantverkaren med sig just den lådan eller boxen från bilen som ska användas och får med sig det mesta upp på en och samma gång, säger Patrik Eliasson, försäljningschef på Milwaukee.

Flexibel och användarvänlig lösning

Basen i systemet är Packout verktygsvagn, med terränghjul på nio tum som är utformade för att enkelt rulla över olika typer av underlag på en arbetsplats. Det finns också en transportkärra att starta med och bygga vidare på, hjulbas, stor rullbox, monteringsplattor och konsolhyllor till vägg för att användaren ska kunna hitta den mest flexibla lösningen.

- Tanken med systemet är att du ska kunna hitta just den lösning som passar dig och dina behov som hantverkare. Alla Packout-lådor, boxar och väskor passar med varandra och klickas ihop med ett smart fästsystem vilket gör det enkelt att transportera verktyg och tillbehör säkert, som en mobil enhet. Sortimentboxarna innehåller flyttbara fack för att maximera ordningen. Boxarna kan också monteras överallt på arbetsplatsen tack vare integrerade skruvhål, berättar Patrik.

”Med Packout kan man ta stapla och rulla med det man behöver och det går mycket snabbare och spar mycket tid”, säger Patrik Eliasson på Milwaukee.

Bara fantasin sätter gränserna

Packout kan användas till många olika saker och på många olika sätt. Patrik Eliasson har till exempel sett flera exempel där man har använt kylmodulen för att ta med mat och dryck till stranden, eller montera sina boxar på både motorcyklar och snöskotrar.

- Det är bara fantasin och hur kreativ man vill vara som begränsar hur du kan använda Packout-systemet. Vi har fäst stor vikt vid användbarhet och kvalitet i sortimentet. Det är kanske därför många använder Packout-modulerna på sina egna finurliga sätt – de vet att produkten tål väder, vind och tuffa förhållanden, säger Patrik

Det här är Packout

  • Modulbaserat förvaringssystem för dina verktyg och allt annat du behöver ha med dig
  • IP 65 – robust material som tål tuff miljö
  • Kopplingsdelar med metallbeslag
  • Klicklösning – Bygg helt efter dina behov
  • Över 100 möjliga kombinationer

Robusta produkter som tål tuffa tag

Alla Packout-verktygslådor och boxar är konstruerade i slagtåligt polymermaterial och alla boxar är IP65-märkta med tätningar för att förhindra skador från vatten och andra material på arbetsplatsen. Det utdragbara Heavy Duty-handtaget klarar upp till 113 kg och ger dig ett bekvämt grepp under transporten.

- Väskornas hållbarhet maximeras av ballistiskt material och metall, samtidigt som du behåller komforten genom vadderade axelremmar, säger Patrik.

Packout som bilinredning. ”Det finns många fördelar med systemet som gör att man kan spara en massa tid”, säger Patrik Eliasson på Milwaukee.

Inred hela bilen – eller börja med ett tredelat kit

Om du inte är riktigt redo att byta ut hela din bilinredning ännu kan du börja med ett tredelat Packout-kit.

- Det var det första startpaketet som lanserades när serien kom ut på marknaden, och det sticker ut lika bra idag som då. Startpaketet består av en bottenlåda med hjul och uppdragbart handtag. Det blir ungefär som en kabinväska med en komplett vagn och två verktygsboxar ovanpå, säger Patrik

3 fördelar med Milwaukee Packout

  • Ger dina kunder ett bra första intryck av sin hantverkare. Kunderna blir imponerade när de ser det organiserade systemet i bilen och får förtroende för att du som hantverkare är proffs och kan dina saker.
  • Sparar pengar. Packout-systemet väger mycket mindre än traditionell inredning och sparar bränslekostnader genom att inte ha för mycket vikt i bilen.
  • Snabbare påfyllning av varor. Hantverkaren kan ta med sin lösning till sin butik eller sitt lager och fylla på med produkter direkt i förvaringsboxarna.