Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Kreg

Kreg grundades år 1989 på ett hemmabygge där grundaren Craig Sommerfeld uppfann ett sätt att dölja skruvhålen när han monterade köksskåp med luckor. Kregs borrjigg föddes i Craigs köksrenovering och skulle kort därefter göra succé på byggmässor runtom USA. År 1990 utfärdades det första patentet på Kreg-jiggen och varumärket har därefter blivit välkänt och populärt inom sina segment världen över. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
155 produkter

Lättanvända tillbehör för träbearbetning

Kreg har som mål att erbjuda produkter av hög kvalitet som är enkla att använda och som ger pålitliga resultat. Varumärkets fokus på innovation och användarvänlighet har gjort det till ett populärt val bland både professionella snickare och entusiastiska hemmafixare över hela världen.

Genom innovativa lösningar och högkvalitativa produkter fortsätter Kreg att vara en ledande aktör inom träbearbetningsbranschen och ett varumärke som inspirerar till kreativitet och precision inom snickeri och träarbete.

Kreg-jiggen

Kreg-jiggen är en verktygssats som revolutionerat processen för att skapa starka och osynliga förbindelser mellan träbitar. Den möjliggör att skapa snabba och säkra snickerifogar genom att borra precist placerade så kallade fickhål för skruvar, vilket eliminerar behovet av synliga skruvar och ger en professionell finish till ditt projekt.

Utöver Kreg-jiggen erbjuder varumärket även ett brett sortiment av innovativa verktyg och tillbehör som underlättar träbearbetning, så som skruvklämmor för snabb och stabil fixering, precisionssågar för exakta snitt och system för att skapa anpassade träförbindelser. Missa inte heller det breda sortimentet av skruv som dessutom kommer i praktiska förvaringslådor. Du hittar storpack med skruv av samma variant men även blandade skruvlådor med olika sorters skruv. Köp produkter från Kreg online hos Proffsmagasinet!