Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

KASK

KASK utvecklar, designar och tillverkar högkvalitativa skyddshjälmar, visir, hörselkåpor och skyddstillbehör. Nedan presenteras vårt sortiment från KASK.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
30 produkter
  • 1
KASK är ett italienskt företag som ligger i framkant när det gäller att utveckla, designa och tillverka högkvalitativa skyddshjälmar, visir, hörselkåpor och skyddstillbehör. Företaget grundades 2004 och tack vare ett starkt team av expertingenjörer och partnerskap med Italiens marknadsledande fabriker har de lyckat skapa sig ett namn långt utanför Italiens gränser. Inom KASKs sortiment kan du hitta produkter för alla användningsområden - från skidåkning, cykling och ridning till arbetssäkerhet och räddningsarbeten. KASK är idag ett av världens främsta varumärken inom sport- och friluftsaktivitet och alla företagets hjälmar har utvecklats för att passa behoven hos världens främsta idrottare inom utomhussport - med ergonomisk design, hög komfort och lång livslängd.

KASK försöker alltid uppnå en perfekt balans mellan teknisk kompetens, funktionalitet, säkerhet och en tilltalande design. Dessa egenskaper syns tydligt i hela KASKs sortiment, inte minst hos de mycket populära produktserierna Plasma och Zenith. Det integrerade struktursystemet i varumärkets hjälmar kombinerar ett högt skydd med en lätt vikt, för att hjälmarna ska vara säkra och bekväma även i tuffa situationer. Utrustningen kan enkelt anpassas efter dina behov med smarta tillbehör som visirhållare, nackskydd och adaprar som låter dig montera visir eller hörselskydd på din skyddshjälm. Alla KASK-produkter är tillverkade i Italien och har genomgått omfattande tester för att garantera högsta kvalitet.

Visir, hjälmar och andra produkter från KASK rengörs enkelt med vatten och neutral tvål, och ska sedan lufttorka i rumstemperatur. På så vis håller sig utrustningen fräsch och hygienisk under en längre tid. Starka kemiska rengöringsmedel som kan slita på produkterna bör inte användas.

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett sortiment från KASK bestående av bland annat skyddshjälmar, visir och hörselskydd.