Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Venture Home Wera 1573-6011Art.nr: 3124871

Venture Home
Caféset
stolar, bord, vitt/natur
Beskrivning
Art.nr: 3124871
Wera 1573-6011 är ett caféset som består av två karmfåtöljer med fina detaljer inklusive vita pickerade dynor samt ett runt cafébord med en bordsskiva av glas och en liten avlastningshylla.
Prisjakt
PriceRunner
6 225 kr
Inkl. moms

Estimerat 2-3 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3124871
Wera 1573-6011 är ett caféset som består av två karmfåtöljer med fina detaljer inklusive vita pickerade dynor samt ett runt cafébord med en bordsskiva av glas och en liten avlastningshylla.

Produktinformation

Egenskaper

Venture Home Wera 1573-6011 är ett mysigt caféset som består av två karmfåtöljer med fina detaljer inklusive vita pickerade dynor samt ett runt cafébord. Stolarna är djupa och sköna med stabila ben - perfekta att luta sig tillbaka i med en kopp kaffe under de ljumma sommarkvällarna. Naturrotting är ett starkt och tåligt material som med sin ådring och olika nyanser dessutom gör att alla stolar är unika - ingen är den andra lik. Det vackra rutmönstret under armstöden och bindningarna i en avvikande nyans ger en extra fin touch. Bordet är tillverkat av samma naturliga material och en bordsskiva av glas medföljer som är enkel att torka av. Bordet har även en liten avlastningshylla för exempelvis sommarens bok eller en liten högtalare för musik. Skapa en hemtrevlig miljö för goda middagar och fikastunder på din uteplats med ett caféset från Venture Home.

Skötselråd:
Rotting och bambu är naturliga material som är snygga och trendiga, men inte särskilt väderbeständiga. Detta är en perfekt möbel att placera på din inglasade altan eller balkong, men undvik att ställa den utomhus då den är känslig för fukt och temperaturskillnader. Rengör möblerna regelbundet med en mjuk och torr trasa. Den ska rengöras noggrant två gånger om året med tvålvatten. Se till att alltid torka bort spilld vätska omedelbart – annars kan det lämna mörka fläckar.
  • Naturligt material
  • Extra avlastningsyta

Leveransomfattning

  • 2 stycken Caféstolar
  • 1 styck Cafébord
  • 2 stycken dynor
Tekniska data 
Bord höjd56 cm
Diameter bord65 cm
Djup stol68 cm
Höjd stol72 cm
Bredd stol71 cm
Armstödets höjd stol35 cm
Viktkapacitet stol160 cm

Specifikationer

Färg Vit

Serie Venture Home Wera

Material Rotting

EAN 7350118411216

Rekommenderat