Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Venture Home Spoga 2078-408Art.nr: 3124858

Venture Home
Caféset
bord, stolar, svart/grått
Beskrivning
Art.nr: 3124858
Venture Home Spoga 2078-408 är ett modernt caféset för uteplatsen eller den större balkongen. Dessa mysiga utemöbler är höjden av komfort och stil, klädda i skönt tyg och med runda former som är gjorda för avslappning.
Prisjakt
PriceRunner
4 229 kr
Inkl. moms

Estimerat 2-3 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3124858
Venture Home Spoga 2078-408 är ett modernt caféset för uteplatsen eller den större balkongen. Dessa mysiga utemöbler är höjden av komfort och stil, klädda i skönt tyg och med runda former som är gjorda för avslappning.

Produktinformation

Egenskaper

Venture Home Spoga 2078-408 är ett modernt caféset för uteplatsen eller den större balkongen. Dessa mysiga utemöbler är höjden av komfort och stil, klädda i skönt tyg och med runda former som är gjorda för avslappning. De medföljande dynorna är flyttbara så att du kan antingen sitta på dem eller lägga på ryggstödet och luta dig mot. Det nätta bordet komplimenterar den mjuka designen och tillför ett stilrent uttryck. Den unika formen ser till att bordet står stabilt och både foten och bordskivan är enkla att torka av. Med tidlös design är setet kompatibelt i många miljöer och passar lika bra på den stora terassen som den lilla uteplatsen. Ge din uteplats ett uppfriskande lyft med detta loungeset från Venture Home!

Skötselråd:
Bordskivan är gjord av högtryckslaminat vilket är ett mycket lätt material att underhålla. Rengör ytan regelbundet med varmt vatten och tvål. För hårdare fläckar, använd en mjuk nylonborste med struktur. Använd aldrig slipande rengöringsmedel. Bordsfoten är gjord av aluminium och rengörs på samma sätt. Det är extra viktigt att göra detta ofta om möblerna placeras nära havet, eftersom salt kan göra att beläggningen flagnar.

Stolarna och dynorna är klädda i polyester. Innan du ställer ut stolarna, impregnera tyget med textilspray så kommer framtida smuts och fläckar vara enklare att få bort. Om fläckar uppstår, försök behandla dem omedelbart. Gnugga inte, försök istället suga upp försiktigt med en trasa. Skulle inte fläckarna försvinna, använd ett fläckborttagningsmedel som du först provar på en mindre synlig del av tyget.

Skydda dina möbler med ett möbelskydd när de inte används, för att undvika smuts och missfärgning. Vinterförvaring bör ske på ett svalt och torrt utrymme.

Leveransomfattning

  • 2 stycken Loungestolar
  • 1 styck Cafébord
Tekniska data 
Färg dynaLjusgrå
Huvudfärg bordVit
Huvudfärg stolGrå
Bord höjd52 cm
Diameter bord40 cm
Armstödets höjd stol57 cm
Bredd stol67 cm
Sitthöjd stol41 cm
Armstödets bredd stol2 cm
Djup stol58 cm
Sittbredd stol44.5 cm
Höjd stol73 cm
Sittdjup stol47.5 cm

Specifikationer

Färg Svart, Grå

Serie Venture Home Spoga

Material Aluminium

EAN 7350133233299

Rekommenderat