Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Venture Home Marseille 1009-400Art.nr: 3124587

Venture Home
Caféset
bord, stolar, vitt
Beskrivning
Art.nr: 3124587
Marseille 1009-400 är ett caféset som inkluderar ett bord och två stolar. Ett caféset i vitt stål som har den perfekta storleken för din balkong eller uteplats.
Prisjakt
PriceRunner
1 199 kr
Inkl. moms
Slut för säsongen
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3124587
Marseille 1009-400 är ett caféset som inkluderar ett bord och två stolar. Ett caféset i vitt stål som har den perfekta storleken för din balkong eller uteplats.

Produktinformation

Egenskaper

Venture Home Marseille 1009-400 är ett nätt caféset med ett bord och två stolar. Tillverkade av lättviktig stål i en vacker, vit kulör som ger ett stilrent uttryck. Både stolarna och bordet är utformade med extra stöttande stänger som tillför stabilitet utan att ta ifrån den simpla designen. Dessa klassiska balkongmöbler är både snygga och smidiga och passar in i alla miljöer - från den mysiga balkongen i innerstan till verandan ute på landet. Med ett hopfällbart caféset sparar du plats och kan även förflytta möblerna utan problem. Tack vare den hopfällbara funktionen och möblernas lätta vikt kan du flytta möblerna efter solen, eller varför inte ta dem med dig på husbilssemestern? När vintern kommer viker du bara ihop dem och ställer i förrådet.

Skapa en hemtrevlig miljö för goda middagar och fikastunder på din balkong med caféset från Venture Home.

Skötselråd:
Stål och mesh är två material som är avvisande mot smuts och vätskor. Däremot behöver man vara uppmärksam på att vatten ska orsaka fläckar och rost. Se därför till att torka av ytan med en en mjuk fuktad trasa och såpvatten, för att undvika att materialet rostar. Om fläckarna eller rosten sitter för hårt rekommenderas en mjuk trasa fuktad i ren alkohol. Lösningsmedel får aldrig användas på lackerad eller ytbehandlad metall. Tänk på att underlaget som möbeln står på kan orsaka missfärgningar, var vaksam. Förvara möblerna torrt eller under möbelskydd.
  • Hopfällbar
  • Lätt vikt
  • Klassisk design

Leveransomfattning

  • 1 styck Cafébord
  • 2 stycken Caféstolar
Tekniska data 
Bord höjd71 cm
Diameter bord60 cm
Djup stol45 cm
Höjd stol80 cm
Bredd stol42 cm

Specifikationer

Höjd 710 mm

Färg Vit

Serie Venture Home Marseille

EAN 7350118411520

Rekommenderat