Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Swebad PalladiumArt.nr: 3071198

Swebad
Spabad
3,52 x 2,29 x 0,92 m, 2500L
Beskrivning
Art.nr: 3071198
Swebad Palladium är ett stort spabad i Pearl Shadow-utförande som rymmer ca 2500 liter och erbjuder totalt upp till nio platser varav två ligglounger med helkroppsmassage, ett "kärlekshörn" för två och ett hörn utrustat med riktad nackmassage och sex punktmarkerande jets. Totalt har Palladium 98 masserande jetmunstycken i rostfri design av olika storlekar och utförande.
Prisjakt
PriceRunner
592 100 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
Pearl Shadow
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3071198
Swebad Palladium är ett stort spabad i Pearl Shadow-utförande som rymmer ca 2500 liter och erbjuder totalt upp till nio platser varav två ligglounger med helkroppsmassage, ett "kärlekshörn" för två och ett hörn utrustat med riktad nackmassage och sex punktmarkerande jets. Totalt har Palladium 98 masserande jetmunstycken i rostfri design av olika storlekar och utförande.

Produktinformation

Egenskaper

Swebad Palladium är ett stort spabad i Pearl Shadow-utförande som rymmer ca 2500 liter och erbjuder totalt upp till nio platser varav två ligglounger med helkroppsmassage, ett "kärlekshörn" för två och ett hörn utrustat med riktad nackmassage och sex punktmarkerande jets. Totalt har Palladium 98 masserande jetmunstycken i rostfri design av olika storlekar och utförande. Använd effektvredet för en steglös reglering av jetsens styrka samt reglagevredet till att förflytta kraften i jetsen mellan vissa av sätena.

Belysningskonceptet består av två stora LED-lampor i botten för ljusspel och mikroled-lampor i vattenlinjen. Här är även jets, reglagevred, nackkuddar och dryckesbrickor belysta med LED för en riktig lyxig känsla. Palladium har belyst vattenfall samt två laminarjets som även dessa går att styra med det inbyggda ljusspelet. Laminairjets är uppbyggda på så vis att vattnet följer parallella linjer utan att blandas vilket leder till en ljudlös klar vattenstråle som träffar vattenytan mjukt utan att skvätta. Spabad Palladium är även utrustat med ett stort ljudsystem som styrs via Bluetooth. WiFi-modul för styrning via Smartphone finns som tillval.

Innanför ytterpanelen finns en väl tilltagen isolering så kallad heatlock, framtaget för det nordiska klimatet. Tillsammans med det sluttande termolocket får badet en optimal värmebehållning året runt! Palladium kommer med en kombination av Ozon och UV-reningssystem som standardval. Alla spabad från Swebad går att uppgradera till saltreningssystem! Du ska kunna använda ditt spabad varje dag. Palladium har låg energiförbrukning, 4 000 – 5 000 kr per år. Reservation på energiförbrukningen beroende på väderförhållanden, antal badtillfällen samt klimatzon.

OBS! Leveranstiden för Palladium är upp till 16 veckor då spabadet tillverkas vid beställning. En beställning är bindande och avbeställning är ej möjligt!
  • Upp till nio platser - två ligglounger med helkroppsmassage, ett "kärlekshörn" för två och ett hörn med riktad nackmassage samt sex punktmarkerande jets
  • Totalt 98 stycken rostfria masserande jetmunstycken i olika storlekar och utförande
  • Effektvredet möjliggör steglös reglering av jetsens styrka
  • Reglagevredet förflyttar kraften i jetsen mellan vissa av sätena
  • Belysningskoncept med två stora LED-lampor i botten för ljusspel och mikroled-lampor i vattenlinjen - även jets, reglagevred, nackkuddar och dryckesbrickor belysta med LED
  • Belyst vattenfall
  • Två laminarjets som också går att styra med det inbyggda ljusspelet - uppbyggda så att vattnet följer parallella linjer utan att blandas
  • Stort Bluetooth-styrt ljudsystem
  • WiFi-modul för styrning via Smartphone finns som tillval
  • Uppgraderbar till saltreningssystem
  • Väl tilltagen Heatlock-isolering Innanför ytterpanelen
  • Tack vare isoleringen och det väl sluttande termolocket får badet en optimal värmebehållning året runt
  • En kombination av Ozon och UV-reningssystem som standardval
Tekniska data 
UtförandePearl Shadow
Antal personer2 ligglounger, 7 terapisäten
AcrylAristech
NackkuddarJa
TermolockJa, sluttande 130-60 mm
LocklyftFinns som tillval
YtterpanelUnderhållsfri komposit
StommeKomposit
Jets, vattenmassage76 st, rostfria
Jets, luftmassage22 st, rostfria
Jetpump3 x 2,5 Hk (1,85 kW)
Cirkulationspump1 x 250W
Luftpump1 x 700W
Filter3 st Camlockfilter
Automatiskt reningssystemUV-lampa och Ozon
SaltreningssystemFinns som tillval
LjudsystemJa, via Bluetooth
WiFi-uppkopplingFinns som tillval
LED-belysningJa
VattenlinjebelysningJa
AromaterapiJa
StyrsystemGecko
Elanslutningsalternativ3 x 16 A
JordfelsbrytareRekommenderas
Värmare3 kW
Vattenvolymca 2500 L
IsoleringHeatlock
ProduktmärkningCE/EC
Mått (L x B x H)3520 x 3520 x 920 mm
Torrviktca 490 kg
Fylld vikt (exkl. personer)ca 2990 kg

Specifikationer

Volym 2500 l

EAN 7350125502822

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat