Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Omberg OMB-K00160Art.nr: 3129343

Omberg
Gasolskåp
för utekök
Beskrivning
Art.nr: 3129343
Gasolskåp för inbyggnad i utekök. Modulen kommer i en handtagslös modern design med en lyxig softclose för en dämpad stängning.
Prisjakt
PriceRunner
6 021,77 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3129343
Gasolskåp för inbyggnad i utekök. Modulen kommer i en handtagslös modern design med en lyxig softclose för en dämpad stängning.

Produktinformation

Egenskaper

Gasolskåp för inbyggnad i utekök. Modulen kommer i en handtagslös modern design med en lyxig softclose för en dämpad stängning. Gasolskåpet är designat som en låda som man drar ut hela vägen och kan enkelt vrida på gasolen eller lyfta tuben rakt upp när man behöver byta tub.

Bredden på ramen samt den utdragbara lådan är samma bredd som på lådmodulen med tre lådor och singeldörren för att passa ihop med övriga moduler. Bredden på själva lådan är även samma bredd som på dörren av en dubbeldörr large och dörr och lådor på lådmudul med skåp. Med detta koncept kan du enkelt få till en helhet i ditt utekök med mått som harmonerar med varandra.

Omberg utekök i serien Folkunga är för dig som vill skräddarsy ditt utekök och skapa en unik lösning. Man bygger sin stomme i valfritt material och fäller sedan in dessa produkter för ultimat finish och funktion. Produkterna är tillverkade i rostfritt stål av legeringen 304 för att kunna tåla vårat varierande klimat inklusive kustklimat.
Tekniska data 
Bredd43,8 cm
Djup52,5 cm
Höjd66,9 cm

Specifikationer

Serie Omberg Folkunga

EAN 3129343

Rekommenderat