Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena Liano XtremeArt.nr: 3126549

Gardena
Slang
Beskrivning
Art.nr: 3126549
Använd Textilslang Liano™ Xtreme 20 m Set från GARDENA vid långvarig och utmanande bevattning. Med en total längd på 20 m är textilslangen med en diameter på 13 mm (1/2") idealisk för medelstora trädgårdar.
Prisjakt
PriceRunner
739 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
20 m, 13 mm
4 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3126549
Använd Textilslang Liano™ Xtreme 20 m Set från GARDENA vid långvarig och utmanande bevattning. Med en total längd på 20 m är textilslangen med en diameter på 13 mm (1/2") idealisk för medelstora trädgårdar.

Produktinformation

Egenskaper

Använd Textilslang Liano™ Xtreme 20 m Set från GARDENA vid långvarig och utmanande bevattning. Med en total längd på 20 m är textilslangen med en diameter på 13 mm (1/2") idealisk för medelstora trädgårdar. Original GARDENA System-delarna; Liano™ Slangkoppling och Liano™ Stoppkontakt är redan förmonterade på Liano™ Xtreme. Dessutom innehåller setet två krananslutningar och ett rengöringsmunstycke.

Eftersom en flexibel skarv är integrerad i en av de två krananslutningarna har du möjlighet att ansluta textilslangen till tre olika kranstorlekar. Liano™ Xtreme får sin enastående prestanda, flexibilitet och höga motståndskraft mot yttre påverkan från den mycket flexibla innerslangen i PVC och den innovativa ytterslangen gjord av extremt tålig textil. Detta gör den hållbar och redo för krävande utmaningar i din trädgård. Den bemästrar tuff terräng, kullersten, rosentaggar eller att släpas längst med husväggen utan att vika sig eller fastna vid hinder. Du kan använda Liano™ Xtreme bekvämt under en längre tid tack vare den behagliga, halkfria ytan och den låga vikten. Den smutsavvisande textilslangen är upp till 50 % lättare än traditionella PVC-slangar. Efter bevattning kan du förvara flexibla Liano™ Xtreme på ett platsbesparande sätt, till exempel på en hylla eller i ett skjul. Den anpassar sig till det tillgängliga förvaringsutrymmet. Slangen har ett sprängtryck på 35 bar. Tack vare sin UV- och frostbeständighet kan den stå kvar i trädgården året runt. Textilslangen som är fri från skadliga ämnen som ftalater (<0,1%), kadmium, bly och barium (<0,1%). Efter registrering på gardena.com/registration inom 3 månader efter köpet erbjuder GARDENA 30 års tillverkargaranti på den högkvalitativa Textilslang Liano™ Xtreme.

Leveransomfattning

  • Original GARDENA Systemdelar
  • 1 styck sprutmunstycke
  • 1 styck krankoppling
Tekniska data 
Sprängtryck35 bar
Slanglängd20 m
Slangdiameter13 mm

Specifikationer

Slangdiameter 13 mm

Slanglängd 20 m

EAN 4066407501867

Rekommenderat