Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gardena Micro-Drip-System 13366-20Art.nr: 3126440

Gardena
Semesterbevattning
upp till 36 växter
Beskrivning
Art.nr: 3126440
GARDENA Semesterbevattning med vattenbehållare förser krukväxter med vatten även när du inte är hemma. Den anslutna vattenreservoaren har inte någon vattenanslutning vilket gör bruket desto smidigare.
Prisjakt
PriceRunner
1 515 kr
Inkl. moms
1 st i lager | Skickas måndag, 29 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: 3126440
GARDENA Semesterbevattning med vattenbehållare förser krukväxter med vatten även när du inte är hemma. Den anslutna vattenreservoaren har inte någon vattenanslutning vilket gör bruket desto smidigare.

Produktinformation

Egenskaper

GARDENA Semesterbevattning med vattenbehållare förser krukväxter med vatten även när du inte är hemma. Den anslutna vattenreservoaren har inte någon vattenanslutning vilket gör bruket desto smidigare. Inget mer än en strömkälla behövs för att sätta bevattningssystemet i drift.

Denna semesterbevattning med vattenbehållare är lämplig för att vattna upp till 36 olika inomhusväxter samtidigt och vattnar växterna automatiskt i en minut per dag. Med hjälp av droppfördelare med olika leveransmängder och 12 individuella uttag tas hänsyn till olika vattenbehov för inomhusväxterna. Möjligheten att ansluta en bevattningspump säkerställer optimerad vattenanvändning. Bevattningssetets vattenreservoar är tillverkad av över 80 procent återvunnet material och är den hållbara bevattningslösningen för bevattning både inomhus och utomhus.

Setet kan placeras i vilket rum som helst och döljas bakom möbler tack vare vattenbehållarens nätta design. Den kan också användas som ett praktiskt förvaringsalternativ för de enskilda komponenterna i setet. Systemet har en modern och smart design, vilket gör att Semesterbevattning med vattenbehållare integreras optimalt i alla boendeutrymmen. Vattentanken på 10,5 liter säkerställer en pålitlig automatisk vattning för alla växter. Perioden av vattningen av växterna kan väljas efter önskemål. Är du borta en längre period kan flera vattenreservoarer anslutas för att säkerställa tillräcklig vattentillförsel. Semesterbevattning med vattenbehållare innehåller alla nödvändiga komponenter så att installationen är enkel och vattning kan startas direkt.
  • Vattnar upp till 36 växter
  • Möjlighet att ansluta vattenpump

Leveransomfattning

  • 1 styck Strömadapter
  • 3 stycken droppfördelare (12 uttag)
  • 1 styck pump
  • 1 styck 9 m fördelningsrör
  • 1 styck 30 m dropprör
  • 36 stycken rörpinnar
  • 20 stycken ändlock
  • 1 styck vattenbehållare som kan utökas (10,5 l)
Tekniska data 
Vikt2.235 kg
FärgSvart
Räcker tillUpp till 36 växter
Vattenflöde per utloppljus 15 ml/min., medium 30 ml/min., mörk 60 ml/min l/h

Specifikationer

Serie Gardena Micro-Drip-System

EAN 4078500058292

Rekommenderat