Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Garo

Garo är ett internationellt varumärke som utvecklar och tillverkar innovativa produkter och lösningar inom el och E-mobility för yrkesproffs och slutanvändare.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
673 produkter
Relaterade artiklar:
Garo är ett internationellt varumärke som utvecklar och tillverkar innovativa produkter och lösningar inom el och E-mobility för yrkesproffs och slutanvändare. Garo startades redan år 1939 i Gnosjö, där huvudkontoret ligger än idag. Produkter från Garo garanterar elsäkerhet, användarvänlighet och hållbarhet.

Garos drivkraft är att skapa hållbar lönsamhet och en enklare, mer hållbar vardag för alla de som använder deras produkter. Hög elsäkerhet och låg energiförbrukning är alltid högsta prioritet hos Garo. Hos Proffsmagasinet hittar du ett brett sortiment av uttag så som paneluttag, vägguttag och skarvuttag, men också artiklar inom el så som mätarskåp och dvärgbrytare.

Ladda elbilen precis när det passar dig med Garo laddbox
Hos Proffsmagasinet hittar du en mängd olika laddboxar från Garo med stilren design som passar in i de flesta miljöer. Vilken Garo Laddbox passar dig? Välj mellan bland annat laddboxar för 1-fas eller 3-fas och med eller utan Wifi. Hos Proffsmagasinet hittar du ett urval av E-mobilitet från Garo så som laddningskablar och tillbehör till din elbilsladdare. Vi har också ett urval av Garo laddstationer för publik laddning med mark- eller väggmontage.