Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Festool

Festool grundandes 1925 i Tyskland under namnet Festo av Albert Fezer och Gottlieb Stoll. Under år 2000 bytte man sedan namn till Festool. Målet för Festool är att nå identisk kvalitet enligt standarden "Made in Germany" på alla sina produktionsställen. Idag tillverkas 80 % av produkterna i Tyskland.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1547 produkter
Festool grundandes 1925 i Tyskland under namnet Festo av Albert Fezer och Gottlieb Stoll. Under år 2000 bytte man sedan namn till Festool. Målet för Festool är att nå identisk kvalitet enligt standarden "Made in Germany" på alla sina produktionsställen. Idag tillverkas 80 % av produkterna i Tyskland.

Några av Festools tidigaste produkter var bl.a. en bärbar kedjesåg, mobil handcirkelsåg, kedjestämmare och cirkelsåg. Under 30- och 40-talet var det tallriksslipar som var bästsäljare hos Festool med eget patenterat utsug och 1962 kom den första generationens styrskena ut på marknaden.

Genom åren har Festool utökats över hela världen och i dag är Festool specialiserade på snickeri och allt som handlar om arbete med trä. Detta innefattar sågar, fräsar, slipar, hyvlar och dammsugare. Andra populära kategorier är bygg, målning, renovering och automotive. Med Festools proffsverktyg kan du bygga trähus, tak, trappor och fasader som håller länge.

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du det mesta i Festools sortiment så som cirkelsåg, dammsugare, borrmaskin, skruvdragare, geringssåg, sticksåg, handöverfräs, radio, slipmaskin, lamellfräs, vinkelslip, handöverfräs, bordssåg, multiverktyg, elhyvel m.m. Vi har även ett stort utbud av tillbehör som t.ex. styrskena, Systainer, batteri, laddare och styrtving.