Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Smartline 4000147531Art.nr: 3081759

Smartline
Säkerhetstimer
bluetooth, IP44
Beskrivning
Art.nr: 3081759
Timerplugg som styrs via bluetooth. Pluggen är helt fristående vilket innebär att du inte ansluter den till Telldus system - TellStick eller Telldus app.
Prisjakt
PriceRunner
202 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas tisdag, 2 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3081759
Timerplugg som styrs via bluetooth. Pluggen är helt fristående vilket innebär att du inte ansluter den till Telldus system - TellStick eller Telldus app.

Produktinformation

Egenskaper

Timerplugg som styrs via bluetooth. Pluggen är helt fristående vilket innebär att du inte ansluter den till Telldus system - TellStick eller Telldus app. Koppla in timerpluggen i ett uttag och styr strömmen via Smartlines lättnavigerade app. Pluggen har tre olika timerfunktioner: slå av eller på vid utsatt tid, nedräkningstimer som slår av pluggen vid utsatt tid och astrotimer som triggas av solens upp- och nedgång.

Koppla in din plattång eller mobilladdare och känn dig trygg med att uttaget automatiskt stängs av efter den tid du har ställt in. Utomhuspluggen är en perfekt produkt för dig som vill att utebelysningen endast ska vara tänd vid specifika tider, att motorvärmaren slår på i lagom tid tills att du ska åka till jobbet eller om du vill ladda trädgårdsredskap så att de finns redo när du behöver dem.

Med en smart timer minskar risken för olyckor samt att du kan hålla nere dina elkostnader. Du kan även skapa scheman som förenklar dig vardag.
Tekniska data 
Kapslingsklass (IP)IP44
Matningsspänningsområde230 V
FärgSvart
Frekvens matningsspänning50 Hz

Specifikationer

IP-klass IP44

Färg Svart

Manöverfunktion Tryck

Justerbart tidsintervall Ja

EAN 7330985147531

Rekommenderat