Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Spotlights utomhus

Spotlights för utomhus passar bra för vacker punktbelysning och fina upplysta gångar och finns i olika utföranden.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
47 produkter
  • 1
Relaterade artiklar:

En välkomnande utomhusmiljö med spotlights


Spotlights för utomhus passar bra för att skapa en vacker punktbelysning och fina upplysta gångar. Det finns många användningsområden liksom många utförande. Spotlights kan antingen vara infällda vilket lämpar sig bra på exempelvis altaner. De kan också vara utanpåliggande eller sitta på spjut för att komma upp lite ovan marken vilket passar bra i rabatter och på gräsmattor.

Skapa hemtrevnad med husbelysning


Att installera infällda spotlights utomhus under husets takutsprång eller takfot för belysning av husfasaden är ett enkelt sätt att skapa stämning. En ljussättning av husets fasad skapar en trevlig och välkomnande utemiljö. Riktbara spotlights är behändigt för att kunna styra över ljusriktningen.

Spotlights i olika färger


Välj spotlights med en färg som passar in i din utemiljö. Svart, silver och vit är de vanligaste utförandena och ger olika uttryck beroende på vad du väljer. Matcha med vita spotlights mot en vit fasad för ett sömlöst intryck och fäll in silvriga spotlights i trädäcket för ett stilrent uttryck. Med en svart spotlight får du en snygg kontrast mot de flesta material som finns i utemiljöer.

Energikällor till din spotlight


För att din spotlight ska lysa krävs det givetvis el. Det vanligaste sättet att driva en spotlight är med hjälp av en driver, även kallad drivdon, drivare, transformator, trafo, nätaggregat, stömadapter med mera. Drivern, eller transformatorn, omvandlar 230V från ett strömuttag till 12V eller 24V. Detta för att passa belysningens effekt. Ofta medföljer ett drivdon produkten.

Det är inte lika vanligt med en batteridriven spotlight i de infällda varianterna. Spotlights på spjut kan ibland vara solcellsdrivna.

Ett brett utbud av spotlights online


Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett urval av spotlights, LED-spotlights, downlights, markspotlights och trädgårdslampor för utomhusbruk från varumärken så som Garden Lights, Konstsmide, Nordlux och SG Armaturen. Tänk på att vända till dig till en kvalificerad elektriker för elinstallationer för att inte skada dig själv eller din fastighet.