Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Philips Hue AdoreArt.nr: 3053810

Philips Hue
Spotlight
vit, 700 lm
Beskrivning
Art.nr: 3053810
Philips Hue White Ambiance Adore är en vit spotlight med två ljuspunkter som lyser upp rummet. De inbyggda ljusinställningarna hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 3053810
Philips Hue White Ambiance Adore är en vit spotlight med två ljuspunkter som lyser upp rummet. De inbyggda ljusinställningarna hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av.

Produktinformation

Egenskaper

Philips Hue White Ambiance Adore är en vit spotlight med två ljuspunkter som lyser upp rummet. De inbyggda ljusinställningarna hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av. Styr direkt med den medföljande Hue Dimmer Switch eller Bluetooth. Upptäck fler funktioner med en Hue Bridge.

Koppla ihop med en trådlös dimmerströmbrytare för enkel och trådlös styrning
Styr dina Philips Hue-lampor direkt med den trådlösa dimmerströmbrytaren. Du kan tända och släcka ljuset, växla mellan de fyra förprogrammerade ljusinställningarna och justera ljusstyrkan. Installationen är enkel och problemfri. Allt du behöver göra är att koppla brytaren till ljuskällan och sedan placera den i hemmet. Så enkelt är det.

Styr upp till 10 lampor med Bluetooth-appen
Med Hue Bluetooth-appen kan du styra dina Hue smartlampor i ett enskilt rum i ditt hem. Lägg till upp till 10 smartlampor och styr dem med en enkel knapptryckning på din mobila enhet.

Styr lamporna med din röst
Philips Hue fungerar med Amazon Alexa och Google Assistant när den paras med en kompatibel Google Nest- eller Amazon Echo-enhet. Enkla röstkommandon låter dig styra flera ljuskällor i ett rum eller bara en enda lampa.

Skaffa de perfekta ljusinställningar för dina dagliga behov
Fyra förinställda ljuslägen - Energize, Concentrate, Read, och Relax - skapade för dina dagliga behov gör din dag enklare och vackrare. De två kalla ljusinställningarna, Energize och Concentrate, hjälper dig att komma igång på morgonen eller behålla ditt fokus, medan de varmare Read och Relax hjälper dig att njuta av en bra bok eller lugna ner en stressad hjärna.

Lås upp hela utbudet av smarta lampfunktioner med Hue-brygga
Lägg till en Hue Bridge (säljs separat) till din smarta belysning så att du kan uppleva hela utbudet av Philips Hue-funktioner. Med en Hue Bridge kan du lägga till upp till 50 smarta ljuskällor för styrning i hela hemmet. Skapa rutiner för att automatisera hela din smarta hembelysningssetup. Styr din belysning när du är borta eller lägg till tillbehör som rörelsesensorer och smarta strömbrytare.
  • Avsedd för användning i badrum
  • Två ljuspunkter lyser upp rummet
  • Inbyggda ljusinställningar hjälper dig att få energi, koncentrera dig, läsa och slappna av
  • Bluetooth-styrning via app
  • Dimbar armatur
  • Utbytbar ljuskälla

Leveransomfattning

  • 1 styck Philips Hue Dimmer Switch
Tekniska data: 
FärgVit
MaterialMetall
Energieffektivitetsetikett (EEL)A
LivslängdUpp till 15 000 h
Totalt ljusflöde för armatur700 lm
Ljusflöde för medföljande ljuskälla350 lm
Ljuskällan motsvarar en standardljuskällas50 W
LampteknologiLED, 230 V
Ljusfärg2 200–6 500 Hue White Ambiance
Nätström50–60 Hz
Energiklass för medföljande ljuskällaA
Armaturen kan användas med ljuskällor i klassA+ till E
Antal lampor2
SockelGU10
Wattstyrka, medföljande lampa5 W
Max. wattstyrka, ersättningslampa5,5 W
SkyddsklassIP44/II - dubbelisolerad
Mått (L x B x H)366 x 120 x 90 mm
Vikt820 g

Specifikationer

EAN 8718696175767

Rekommenderat