Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Petzl TikkaArt.nr: 3136511

Petzl
Pannlampa
350 lm
Beskrivning
Art.nr: 3136511
Lampan som startade allt! TIKKA®-lampan lanserades för 20 år sedan som Petzls första LED-lampa och med 350 lumen i ljusstyrka. Det är en nödvändighet när det gäller nattvandringar, camping över natten, bara att läsa i tältet eller resa.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
439 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3136511
Lampan som startade allt! TIKKA®-lampan lanserades för 20 år sedan som Petzls första LED-lampa och med 350 lumen i ljusstyrka. Det är en nödvändighet när det gäller nattvandringar, camping över natten, bara att läsa i tältet eller resa.

Produktinformation

Egenskaper

Lampan som startade allt! TIKKA®-lampan lanserades för 20 år sedan som Petzls första LED-lampa och med 350 lumen i ljusstyrka. Det är en nödvändighet när det gäller nattvandringar, camping över natten, bara att läsa i tältet eller resa. Lätt att använda med en enda knapp, den är också kompakt. Dess fosforescerande reflektor gör den lätt att hitta i mörkret och röd belysning hindrar dig från att förblinda de omkring dig. TIKKA® kommer med 3 standardbatterier och är även kompatibel med det uppladdningsbara CORE-batteriet, tack vare dess HYBRID CONCEPT-design.

Ljusfunktioner
Bred, enhetlig stråle så att du bekvämt kan se på nära håll eller vid dina fötter. Kontinuerlig röd belysning för att bevara mörkerseendet utan att förblinda de runt omkring dig, och stroboskop för att signalera din position, särskilt i nödsituationer.
Tre vita ljusnivåer:
Max Bränntid - ljusstyrkan justeras för att hålla längre
Standard - bättre balans mellan effekt/bränntid
Max Effekt - lampans starkaste läge

Praktisk
Enkel knapp för snabbt och enkelt val av ljusstyrka eller ljusfärg. Den justerbara platta gör att du enkelt kan luta lampan uppåt eller nedåt. LÅS-funktionen förhindrar att lampan tänds under transport eller förvaring. Avtagbart, tvättbart pannband som är symmetriskt för enkel justering. Den medföljande förvaringspåsen gör att lampan kan förvandlas till en lykta.
Kompatibel med Petzl Helmet Adapt och Bike Adapt med två fästen, så att du kan fästa lampan på en mängd olika hjälmtyper eller en cykel.

HYBRID KONCEPT-design: TIKKA® levereras med tre AAA/LR03-batterier och är även kompatibel med det uppladdningsbara CORE-batteriet (ingår ej). Pannlampan känner automatiskt av energikällan och justerar belysningsprestanda.
  • Justerbar
  • Vitt och rött ljus
  • Batteriindikator

Leveransomfattning

  • 3 stycken AAA/LR03-batterier
Tekniska data 
BatteritypR03, LR03/AAA
Brinntid110 h
FärgGrå
TypTikka
Antal batterier3
Batterier medföljerJa
Kapslingsklass (IP)IPX4
Ljusflöde350 lm
Max. räckvidd70 m
Total vikt94 g
UppladdningsbarJa

Specifikationer

Räckvidd 70 m

Ljusflöde 350 lm

Batterimodell AAA

Brinntid 110 h

Uppladdningsbar Ja

EAN 3342540839106

Rekommenderat