Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Televes 410451Art.nr: 3035860

Televes
Kontakt
TRS- och DRS
Beskrivning
Art.nr: 3035860
Compression-kontakter av TRS- och DRS typinnebär ett nytänkande inom compression-tekniken. Flera innovativa nyheter har införts varav några patenterats.
Prisjakt
PriceRunner
9 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3035860
Compression-kontakter av TRS- och DRS typinnebär ett nytänkande inom compression-tekniken. Flera innovativa nyheter har införts varav några patenterats.

Produktinformation

Egenskaper

Compression-kontakter av TRS- och DRS typinnebär ett nytänkande inom compression-tekniken. Flera innovativa nyheter har införts varav några patenterats. En förändring är den unika lösningen med yttre O-ringen, som ger full metallisk kontakt mellan mutter och anslutningskontakt. Detta garanterar att kontakten får rätt dragmoment och tillika rätt impedans.
Ett känt faktum är att även F-kontakter som dragits med momentnyckel har en tendens att lossna pga t.ex. vibrationer. I dessa nya kontakter förhindras detta genom en unik låsring (L utförandet).
Bland det som PCT patenterat finns en lösning med dubbla 360 graders compression-ringar som ger optimal draglast och skärmningsegenskaper samt skyddar mot fuktinträngning.
För installatören är dessa kontakter snabbare och enklare att arbeta med. Speciellt med det nya ergonomiskt designade compression-verktyget. Alla kontakter är färg- och typmärkta med en färg för varje kabel-typ.
DRS-serien är för normalinstallationer medan TRS-kontakterna används för riktigt krävande ändamål där högsta möjliga prestanda är ett måste.
TRS-kontakterna är i ett något kortare hus och kan därför med fördel användas i trånga utrymmen.

Specifikationer

EAN 7321411027022

E-nummer 6075598

Rekommenderat