Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Pratts 495136Art.nr: 3136536

Pratts
Lackpasta
250 ml
Beskrivning
Art.nr: 3136536
Steg 4 är ett lackförseglingsmedel från Pratt. Ett lackskydd med extrem glans och hållbarhet.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
199 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3136536
Steg 4 är ett lackförseglingsmedel från Pratt. Ett lackskydd med extrem glans och hållbarhet.

Produktinformation

Egenskaper

Steg 4 är ett lackförseglingsmedel från Pratt. Ett lackskydd med extrem glans och hållbarhet. Ger en hård glansig yta som är lätt att hålla ren. Dess skyddande egenskaper bygger på keramisk nano-teknologi, som går på djupet i lacken och härdar tredimensionellt, vilket ger ytan en hydrofob, lättskött försegling. Innehåller även UV-skydd och skyddar ytan från att mattas av solljus.

Används för att försegla lack, plast och gelcoat efter polering och ger ett långtidsverkande hydrofobt lackskydd med långtidsglans och suverän vatten- och smutsavstötning. Kan användas på de flesta lacker, plaster och gelcoat på bil, husbil, husvagn, MC, släpvagn, hästsläp och båt m.m.

Är lacken sliten, matt och smårepig, ska du först polera med Pratts Förpolering Steg 1, Polering Steg 2 samt Glanspolering Steg 3. Om du använder polermaskin, välj en mjuk rondell, anpassad för finare polering.

Användning
Rengör och polera ytan innan användning. Efter polering appliceras Pratts Lackförsegling med en ren och torr mikrofiberduk. Låt lackförseglingen härda i minst 2 timmar eller över natten i garage. Tag sedan bort det lagret och lägg på en ny omgång Pratts Lackförsegling, låt torka i max 2 timmar och polera därefter av ytan med en ny ren och torr mikrofiberduk. Om lager nummer 2 ligger på för länge finns risk att det blir flammigt. Använd ej produkten på varm yta eller i direkt solljus. Skaka om burken innan användning och använd alltid skyddshandskar och skyddsglasögon.

Övrigt|Används ej på varma ytor eller i direkt solljus. Omskakas före användning. Använd skyddshandskar och skyddsglasögon.
Tekniska data 
Volym250 ml
UV-skyddandeJa
Tål avfettningsmedelJa
AppliceringstemperaturFrån ca +5°C upp till +30°C
SpädningBrukslösning, späds ej
LagringstidÖppnad förpackning 2 år
BasmaterialKeramiska polymerer, Nafta

Varningar och försiktighet

Varning!
  • Brandfarlig vätska och ånga.
  • Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
  • Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.

Specifikationer

EAN 0200000054717

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat