Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Swedoor CaspianArt.nr: 4021445

Swedoor
Ytterdörr
vit (S 0502-Y)
Beskrivning
Art.nr: 4021445
Caspian är en ytterdörr som har designats med inspiration från 1930-talets funktionalism. Kombinationen av den funkisinspirerade designen och den solida konstruktionen har gett en ytterdörr som uppfyller mycket höga kvalitetskrav.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
19 781 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
2080x988 mm
Vänster
Vit (S 0502-Y)

Estimerat 2-3 veckor från leverantör

Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 4021445
Caspian är en ytterdörr som har designats med inspiration från 1930-talets funktionalism. Kombinationen av den funkisinspirerade designen och den solida konstruktionen har gett en ytterdörr som uppfyller mycket höga kvalitetskrav.

Produktinformation

Egenskaper

Caspian är en ytterdörr som har designats med inspiration från 1930-talets funktionalism. Kombinationen av den funkisinspirerade designen och den solida konstruktionen har gett en ytterdörr som uppfyller mycket höga kvalitetskrav. Glaslisten har inga synliga kanter eller spikmärken vilket understryker dörrens stilrena intryck och gör den säkrare. Dörren har spårfräst utsida och slät insida.

Observera att Swedoors ytterdörrar säljs inklusive karm, innerdörrar säljs exklusive karm. Dörrhandtag och dörrvred säljs separat för både ytter- och innerdörrar.

Function
Caspian ingår i Swedoors serie Function – en serie ytterdörrar som designats med inspiration från både 1930-talets funktionalism och den nyfunkis som finns idag. Dörrarna har flera innovativa lösningar som exempelvis en unik glasmetod med lister utan skarvar eller skruvar.

Advance-Line
Caspian är en Advance-Line dörr. Det är Swedoors dörrar som fått lite mer av allt. Extra omsorg har lagts på detaljer och du har möjligheten att arbeta med olika material, färger, funktioner och storlekar när du ska designa nya dörrar.

Underhåll
Dörren bör vaxas ett par gånger om året. Därför är det viktigt att först rengöra den på föreskrivet sätt. Rengör dörren några gånger om året för att hålla ytan jämn och snygg och för att förhindra att dörren blir matt och sprucken. Målade ytterdörrar appliceras med ett milt rengöringsmedel för att inte förstöra dörrens yta. Applicera underifrån och upp, men rengör från ovan och ner, annars finns risk för att ränder uppstår. Torka sedan av. Repor på dörrytan ska repareras med lämplig färg. Kontakta din färghandlare för detta. Stryk på tunna lager för att få bästa möjliga resultat. Tänk på att gångjärn och lås också måste underhållas. Gångjärn smörjs med syrafritt fett vid behov. Se till att inte använda för mycket för att undvika att få fett/olja på tröskeln.

Leveransomfattning

  • 1 styck karm
  • 1 styck låshus
  • 1 styck slutbleck
Tekniska data 
StilKlassisk
KonstruktionKompakt träfiber
U-värde1.6
DörrtypEnkeldörr
Målad/behandladMålad
YtaSlät
GlasKlar
MiljöFSC
FärgVit
Djup105 mm
Bredd988 mm
Höjd2080 mm
Vikt68 kg

Specifikationer

Höjd 2080 mm

Färg Vit

Upphängning Vänsterhängd

Brandklassad Nej

Bredd 988 mm

Djup 105 mm

Serie Swedoor Function

Material Träfiber

EAN 5700369609573

Garanti

Swedoors dörrgaranti

Swedoor erbjuder 5 års garanti på samtliga dörrar förutsatt att de har monterats och hanterats enligt medföljande instruktioner. På utvalda sortiment erbjuds formstabilitetsgaranti vilket handlar om hur väl dörrens form motstår påfrestningar från väder och vind. Det innebär att dörrbladet inte får slå sig mer än 4 mm över tid (8 mm för målade varmförrådsdörrar). Avvikelsen mäts genom att placera en rätskiva på dörrens konkava sida och mäta buktningen. Advance-Line ytterdörrar och Clever-Lines ytterdörrar omfattas av 15 respektive 10 års formstabilitetsgaranti. Målade varmförrådsdörrar har 5 års formstabilitetsgaranti.

Läs mer om Swedoors garanti och villkor på deras hemsida.

Rekommenderat