Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Beckers V 050547Art.nr: 3136147

Beckers
Elementfärg
halvblank
Beskrivning
Art.nr: 3136147
Beckers elementfärg V är en halvblank vattenburen färg för målning av värmeelement och rör inomhus. Färgen täcker bra, ger ett jämt resultat och torkar snabbt.
Prisjakt
PriceRunner
669 kr
27,88 kr/m² | Inkl. moms
Finns i olika varianter
Visa kulörval
Antikvit
Räkna ut
3 l
Vad är glansgrad?
40 Halvblank
I lager | Skickas inom 2-4 dagar
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3136147
Beckers elementfärg V är en halvblank vattenburen färg för målning av värmeelement och rör inomhus. Färgen täcker bra, ger ett jämt resultat och torkar snabbt.

Produktinformation

Egenskaper

Beckers elementfärg V är en halvblank vattenburen färg för målning av värmeelement och rör inomhus. Färgen täcker bra, ger ett jämt resultat och torkar snabbt. Tidigare obehandlade ytor bör först skrapas och borstas för att avlägsna rost, och sedan grundas med metallprimer. Ytor som varit målade tidigare behandlas med inomhustvätt och torkas sedan med en fuktig microfiberduk. Hårda, blanka ytor mattas ner med medelfint slippapper. Löst sittande färg avlägsnas genom skrapning och stålborstning. Metallrena partier grundas med primer, såsom Beckers metallprimer V. Stryk på Beckers elementfärg V en eller två gånger.

Under de första 14 dagarna är den nymålade ytan känslig för slitage och repor, så kraftigare nedsmutsning och rengöring av ytorna bör undvikas innan färgen har härdat. Lackfärgens goda egenskaper uppnås efter ca 14 dagar vid normal rumstemperatur på 23°C.

OBS! Målning på varma ytor skall undvikas, då detta kan ge sämre utflytning av färgen.

Varningar och försiktighet

Specifikationer

Appliceringsverktyg Pensel, Roller, Spruta

Åtgång, min. 8 m²/l

Åtgång, max. 8 m²/l

Övermålningsbar efter (timmar) 8 h

Volym 3 l

EAN 7311230505474

Rekommenderat